Mucizeemom Kızlar beta 3.41 regliye 7 gün var sizce 2 gün sonra yükselme olur mu ilk defa değerim böyle yüksek çıktı kasık ağrıları ve bel ağrısı var yumurta akı kıvamında yapışkan akıntı nokta nokta bugün lekelenme oldu 🙏🏻🥲
PapatiA Mucizeemom çok çok erken yapmışsın var desekte yalan yok desekte yalan bekle bıraz test yap bakalım
Seloloo Mucizeemom reglime 8 gün kala 1.25 ti. 6 gün kala lekelenmem geldi evde test yaptım pozitif çıktı 3 farklı marka kan verdim 16.16 ile öğrendim.
Miniginannesiiii1111 Mucizeemom ilk oğlumda 1.50 çıkmıştı ilk defa 1.20 üstü diye bekledim 3 gün sonra kan verdiğimde 180 olmuştu şimdi oğlum 5 yaşında 🧿🥰
PapatiA Mucizeemom gitme imkanın varsa yakınsa tabiki 4gün bekle yap yükseliş olursa olması gerek belli eder kesin
Minikkkk_0 Mucizeemom bence iki günde bir kan verip kendinizi yormaya gerek yok ben regl 6 gün kala test yaptım silik çıktı ertesi gün testi tekrarladım koyulaşmayı gözlemledim akşamına acile gittim 14.11’le öğrendim regl gecikmesinin 4. Günü doktora gittim karından direk keseyi gördüm hiç beta vermedim onlar için önemli olan kese bebek ve kalp atışı
Mucizeemom PapatiA inşallah bu durumu yaşayan oldumu tecrübesi olan diye açtım açıkçası benim kan verme sebebimde yoksa adet söktürücü içmem gerekiyordu hekimim istedi beta ondan dolayı
Mucizeemom Miniginannesiiii1111 çok şükür çok sevindim sizin adınıza ve bunu paylaştığınız için çok teşekkür ederim 💕