bebetoli cerensare ya ikinci gebelik kızımda belli etti ama bu gebelikte 18 haftaligz henüz normal karnimmis gibi belli değil hiç
Strongirl_ cerensare ay bende 18. Haftanin icindeyim 15 haftaliktan beri gobek 6 aylik gibi. Cok tarli 🥹😍
smyrsmyr october gaz sorunu bende yaşamaktayım ve kabızlık ozllkle gaz ama neden gerçekten çok canım sıkılıyor bu duruma demek yaşayan ben tek değilmişim
cerensare efnanhiraa bende de göbek vardı ama artık tok gibi duruyor göbek gibi sarkık değil daha gergin 😂🤭
efnanhiraa cerensare benim sarkık değil hatta hamile sanirlardi beni bir ara kardrsim çekiştiriyor güvenlik çıktı abla napıyon hamile kadını çekme öyle dedim bekarım ben 😅😅😅
Sultankut cerensare 35 haftalığım ama kimse inanmıyor iç karnım genişmiş sanki 3 aylık yeni hamile gibi görünüyorum hiç kendimi böyle beklemiyordum duba gibi olurum sanıyordum ama şükür ki baya fit geçiriyorum😂🤭 (bebiş haftasıyla uyumlu kiloda)
cerensare Sultankut sağlıklı olsunlarda hiiiiç önemli değil göbek varmış yokmuş maşallah rabbim kolaylıkla doğurmayı nasip etsin sizede 🥰💘