efnanhiraa Kızlar midem ağrıyor öyle açlık var ama yesem sabah sekerim yükseliyor Dr kraker tarzı yiyebilirsin dedi çubuk kraker yedim sabah 167 çikti şekerim ya valla ne yapacam ben bu durumu bu şekil olan vs varmı bana bir öneri versin yaa
Mor-kelebek efnanhiraa bilgim yok canım ama burada birinden krakerde şeker yükseltiyor diye duymuştum. Çiğ kuruyemiş yesen aslında iyi gelir belki
Kaderyusuf efnanhiraa sebze ağırlıklı beslenin rutin oluşturun hergün aynı saatlerde yiyin zamanla açlık hissi azalır.
oglussannesiiii efnanhiraa benim gebelikte şekerim yoktu ama tansiyon yüksekliğinden hastanede yatmıştım yanımdaki kızında gebelik şekeri vardı hastane yemekleri kötü oluyr oda yiyemiyordu ağlamıştı ben açım diye kızın yanında birşey yiyemiyordum üzülüyordum versem onun iyiliğine olmicaktı çok kötü hissetmiştim o zaman
efnanhiraa Mor-kelebek yedim oda sınırlı gün içinde zaten yedim sınırlı günlük 1 meyve hakkim var ne yapacağım bilmiyorum aliscaz herhalde açlığa 😓
Mor-kelebek efnanhiraa kaç haftalık oldun canım biraz daha dişini sık gebelik sonrası kalmaz inşallah 🌸❤️
Kbraa1 Tam bugday ekmege beyaz peynir deneyebilirsin. Bi kase yogurt icine biraz kuruyemis atarak sabret sonra acısını cikaracagini ve tek olmadigini düsün.
efnanhiraa Kaderyusuf protein sebze yiyorum zaten ağırlıklı aliscaz da zorlanaxam baya mideyi büyüttük zamanında 🥲
2kizannesi30 oglussannesiiii bacım yanımdaki Suriyelinin şekeri vardı ona ayrı yemek getiriyorlar annem hastane yemeği yemez gitti kadına verdi.Anne ne yapıyorsun dedim kadına birşey olsa ne olcak dedim . Kadın onu yedi üstüne ona gelni yedi sonra bu fenalaştı nst ötüyor annem korktu kiza bişey oldu diye serum taktılar düzeldi anneme birdaha verme dedim artık ay benn çok korktum 🤦
efnanhiraa oglussannesiiii valla bende ağladım demin halime eşim diyor ne oldu dedim böyle böyle diyor yok başka bişi olmuş adamda inanmadı 😅
oglussannesiiii 2kizannesi30 ayy işte birşey felan olur diye Allah korusun vermedim zaten 2 hafta sonra doğumu olucaktı bayağıdır hastanede yatıyordu o kadında benim annemde çikolata almıştı kıza uzatıyor anne ne yapıyon dedim kız yese şekeri çıkıcak birşey olur Allah korusun dedim ondan sonra annemde korkunca vermedi tabi ama gazoz felan içiyordu şaşırıyordum şekeri etkilemiyor mu acaba diye
2kizannesi30 oglussannesiiii valla benimki verdi oda yemem demedi sildi süpürdü 😁yani aşırı derecede yiyordu içimden yuh bile demiştim 😁 Nst otunce annem korktu hemşireyi filan çağırdık kadın bayılır haldeydi serum yiyince kendine geldi
Eylul1987 Yesen olmuyor yemesen olmuyor. Geçen gün sütün içerisine biraz granila azcikta muz doğradım. Şekeri ölçüm 162 çıktı . Öğünde yemeklerde yoğurt ve salatayı mutlaka ekliyorum yoksa doymuyorun
efnanhiraa Eylul1987 eklesemde açlık oluyor aksam probiyotik vs alıyorum kabızlık hafifledi boşalınca açlık daha çok hissediyorum
oglussannesiiii 2kizannesi30 bazı hamişler dikkat etmiyor yaa birşey olsa hem bebişe hem kendilerine ne yapacaklar acaba
2kizannesi30 oglussannesiiii onlardan biri benim 🫣2 ikinci hamilelkte yemem gerekn herşeyi aserdim tabi doktorn bilgisi var 😁
efnanhiraa oglussannesiiii evet ben ilk etmemiştim geç kaldım Dr vs sonuç gelişmedi bebek düşük yaptım bunda dksina gittim ettim kontrol altına aldık şekeri şükür 5+5 de kalp atışı gördük
oglussannesiiii 2kizannesi30 şekerin çok yükselmediyse doktor kontrolü olduysa sıkıntı olmaz herhalde
Blue1 efnanhiraa kraker de çok sağlıklı bir tercih değil onun yerine yumurta tercih edebilirsin çok besleyici bir de sebzeleri haşlayıp yiyebilirsiniz sınır yok meyveyi de yoğurt yada kefirle yiyebilirsiniz en azından dengeler