Destekanne Kızlar silik testle birlikte kan testim 57 çıktı dün. Ama aşırı kaşık ve bel ağrım var. Bugün de lekelenme oldu. Daha reglime 5 gün var. Erken öğrendim biraz. Yerleşme mi bu kanama yoksa kimyasal mı😥
Eyllullu Destekanne yani şöyle zaten yerleşirken dehşet bel ağrısı ve kasık ağrısı yapıyor regl olacakmış gibi, ki kanda değerini arttırmaya başladıysa rahme yerleşmeye başlamış demek bu da yerleşme kanaması olması açısından uyumlu. Eğer kanama değil de açık pembe ya da kahverenginde az az lekelenme oluyorsa bence kötü düsünmen için hiçbir sebep yok 🌸 insallah sağlıkla alırsın kucağına 💞
gerigeldik Destekanne bence sağlıklı olup olmadığını öğrenmek için yarın tekrar bir kan verin. 48 saatte bir düzenli artıyorsa değeriniz sağlıklı gebeliktir
Destekanne Eyllullu sadece bir kere kan verdim 57. Daha reglime 5 gün olduğu için sık sık verip kendimi strese sokmak istemiyorum. Rabb’imde hayırlısını ve sağlısıklısını diliyorum 🤲
gerigeldik Destekanne En azından ne yaşadığınızı öğrenmiş olursunuz bence kesinlikle yarın tekrar kan verin. Yerleşme kanaması mı bilemem hiç yaşamadım çünkü
Destekanne Kızlar 2 Eylül 57 çıktı 4 Eylül 140 çıktı. Ama doktor hamilesin demedi. Rahim ağzı kalınlaşmış mı dedim yok dedi. Ne dersiniz bu duruma😌
Destekanne Hafif kahverengi lekelenmem devam ediyor sık olmasa da. Progestan istedim yazmadı. Her şey kalp atışını duyunca diyor. Bir de bende pıhtılaşma var kan sulandırıcı iğne ve bebe aspirini kullanmam lazımı. Hiçbir şey vermedi
Elif_8 Bence daha doğru bir doktor seçimi yapmalısınız. Kesinlikle doktor bu süreçte en en önemli faktör. Bende yeni öğrendim hafif kahve rengi leke geldi gecesinde doktoruma yazdım sabah gel dedi gittim beta istedi değerim güzel çıktı şükür muayenede de sorun yok dedi ve Progestan başlattı. Yani demem o ki başka bir doktora gitmenizi öneririm