sahadett13 37+3 haftadayım bebeğin kalp atışları hızlı çıktı nst de ve karın çevresi 39+5 çıktı. Doktorum net bi şey söylemedi normal bi durum mu ne tür bi zararı var karın çevresinin büyük oluşunun ? Ve hareketleri arttı çırpınıyor dakikalarca durmadan . Fakat hiç sancım çıkmadı . Lütfen bilgisi olan bir şeyler söylesin .
tahamommy sahadett13 kalp atışları kaç çıktı ki, bende 36. Haftadayım 2 hafta önde bu problem değil fakat biraz karbonhidrat tatlıyı kesersek haftasına uyumlanıyor, çırpınmıyordur bebek merak etmeyin suyunuz mu fazla çıktı acaba titreme gibi oluyor o durumda
Miniboy sahadett13 haftanın ileri olması durumunu bilmiyorum. Ama doktorun kötü bişey olsa telaş yapardı. Sorun görmediyse korkma. nts de yatış pozisyonuna göre strese girip biraz kalp atışları artabiliyor. Bnm sırt üstü yattığımda yüksek çıktı yani 160 lara çıktı ama doktor çok yüksek değil dedi. sol yana yatınca normal çıkmıştı. Ben nts sonuç kağıdı mı chatgbt yorumlatmıştım hatta😀
ecedemirci sahadett13 31. haftadayım benimde bebeğimin karın çevresi önden gidiyor doktorum karbonhidrat ve şeker tüketme dedi karnın önden gitmesi bebeğin göbekli olduğunu gösterir bu da öyle aman aman bi tehlike değil
Sosyalbiri sahadett13 karın çevresi geniş olunca genelde normal doğum önerilmiyor, Rabbim korusun evlatlarımızı 🤲🏻, omuz takılması ihtimali varmış çünkü.
sahadett13 Miniboy kalp atışı nst ye bağlayınca çok fazla oluyor ben hissediyorum nst ye bağladığı gün sürekli hareket ediyor .
Miniboy sahadett13 hastanede stres oluyoruz aslında merak ediyoruz belkide hissediyordur annesi oda hareket edip tepki veriyordur☺️☺️