Zbyd3 nnur20 evet şuan 12 haftalık olduk ilk haftalarda da bırakamadım birw kalbi atacak mı kese oluşacakmı derken strese girdim azalttım tabi biraz ama içiyordum yani . Sonra yavaştan bıraktım ama şu sıralar haftada bir içiyorum stres durumuma göre yada içmiyorum . Tavsiyem biraz azaltmaya çalış .Bende etkilemedi diye sende de etkışemoycek diyemem
nnur20 Zbyd3 askm ben iqos iciyorum zaten sigarayı bıraktım, eger de olursa allah izin verirse onuda bırakırım famerayı nasıl kullandın bana aksamları 2 tane al 5 gün boyunca dedi pazarteside kontrole çağırdı, sende de pcos var mıydı
Zbyd3 nnur20 o dedıgın ne bilmıyorum canım 🫣evet pcosluyum 3 yıldır beklıyoruz ıkı tane olarak almıştım ama akşam mı sabah mı bilemedim şuan unuttum . 5 gün kullandım sonra kontrole gittim bi kaç kere çağırdı . 5 günün sonunda daha kullanılmıyormuş galiba ıkı gün oyle bekledik içmeden tam büyümemişti son kontrolde de büyümüş çatlamıştı sonrası ilişki günleri soyledi onları uyguladık. Yumurtanın canlı kalabildigi zamana kadar. Sonra adetimin geçmesini bekledim .aslında beklemeyedebilirdim çatlamdan 14 gün sonra tutma olasılığı vardı ama benimki geç döllenme olmuş
Muazzez5050 Zbyd3 peki ilacı kullanırken femarayı çatlama öncesi kendiniz ilişkiye girdiniz mi yoksa doktorun demesini mi beklediniz