ElifMlk Kızlar 4 haftalık hamileyim son adet tarihime göre. Bugün kan testinin sonucunu aldım 37.76 değer çıktı. Bu bir sorun olabilir mi yoksa gebelikten gebeliğe hormon değeri değişiklik gösterebilir mi kafama takıldı. Böyle bişey yaşayan var mı
Selinnnce ElifMlk kafana takma canim kisiden kisiye degisiyor o deger. 2 gun sonra tekrar kan ver eger 2ye katlamissa sorun yoktur insallah
mcansum ElifMlk kişiden kişiye değişiyor ne zaman döllendiğini bilemezsin cunku onemli olan düzenli artması iki gün sonra tekrarla
Beyzatlss ElifMlk Benim ilk kasık ağrısıyla doktora gittim ultrasonda baktı küçük bi kere var gibi dedi adetinde 10 gün geçmişti kan tahlili yaptı 107 çıktı belli değil haftaya gel dedi gittim 4000lerde çıktı öyle kesinlesmisti
mrskorkut Canım bende gebeliğimi 27,6 ile öğrendim 18 şubatta 2 gün arayla yükseliyorsa hiç endişelenme 2 defa daha test yapmanı öneririm
ElifMlk Çok teeşkkür ederim arkadaşlar. 15 şubat yumurtlama günümdü adetime daha 2 gün var ben erken yaptım biraz belkide onunda etkisi vardır. İyi şeyler düşünüyorum. Çünkü 5 ay önce 6 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim zor zamanlar yaşadım salı günü kadın doğuma gidicem. İnşallah herşey yoluna giricek😊😊