maviboncuukk Kızlar selam sabah gebe olduğumu yazmıştım.Regle 2 gün var beta 518.Ben 40 gün önce açık çikolata kisti ameliyatı oldum.Tam olarak sezaryen kesiği var normal doğum yapabilir miyim,başına gelen geçirmiş olan var mı ?
Gzde_defne maviboncuukk ben miyom ameliyatı oldum doktorum 6 ay korun demişti size korunma önermedi mi ? Birde ben normal doğum yapamıyorum doktorum sezeryan olacaksın dedi
maviboncuukk Gzde_defne hayır hatta kist gebeliğe engel olduğu için 6 ay bebek denemem gerektiğini söyledi ama istemiyorsam kist tekrarlamasın diye doğum kontrol hapı da kullanabileceğimi söyledi ben bebek istediğim için kullanmadım
maviboncuukk Gzde_defne ameliyatınız açık mıydı sizinde yapan doktor normal doğurabilirsin dedi ama doğumu yaptıracak doktor daha iyi bilir diye düşünüyorum
Gzde_defne maviboncuukk benim de açık ve aynı sezeryan gibi 12 cm falan var bana sezeryan dedi direkt.demekki sizin daha basit bi ameliyattı doktor korunma dediyse sorun olmaz belki dikiş yerin biraz sızı yapar.bende şuan hamileyim kadın doğumcum da direkt sezeryan olacaksın dedi.sen gidecegin doktora sorarsın yine ama ameliyatı yapan doktorun dediği daha önemli çünkü rahmini o gördü