Saraylokumu Kızlar normal doğum sonrası dikişlerim var. Doktor 10 gün sonra kontrole gel dedi. Acil doktoru dedi ama. Ben kontrol için nereye gidicem ??
busraltin Saraylokumu ben net hatırlamıyorum ama ya kadın doğumdı ya da gebelik kontrolüne gittiğim polikliniğe gitmiştim benimde eriyen dikişti
Saraylokumu NoName_ Hayır eriyen dikişmiş. Tamamen düşmedi kaldı biraz kontrole gidicem 1 hafta sonra
Saraylokumu busraltin normal doğum sonrası ilişki de his kaybı oluyor mu ? Can atıyormuş ilk ilişki öyle mi gerçekten ? 40 ımın çıkmasına az kaldı
busraltin Saraylokumu valla bn cesaret edip hemen ilişkiyi giremedim afedersin zaten 3 ay sonra falandı acı normaldi yani her zaman ki gibi
annelikyolculugumm 40 muayenesi için jinekolojiye gidiliyor diye biliyorum doğumdan sonra hastaneden çıkarken bilgilendirmediler mi? Hatta çıkış evrağında da yazıyordu yengemin bu şekilde hasta bilgilendirmesi yapıldı diye
Saraylokumu busraltin Peki her hangi bir his kaybı darlaşma veya genişleme oldu mu ? Kimisi darlaştı diyor kimisi genişleme oldu diyor kimisi zevk alamadım ağladım diyor. Yani cinsellik de evliliğin bir parçası ve bu konuyu çok merak ediyorum