edayyyy Bat 16 benimde perşembe yani 11 de yapasım var dayanabilşrsem bakalım bişey de hissetmiyorum ben bu ay hsg de çekindim off bakalım artık
Biranneadayi4 edayyyy 11 normal bn erken yaptım ya bnm de bat 15 i bugün yaptım bsy çıkmadı bsy de gissetmiytm sanki olumsuz bu ayda
Nurrrrrrrrr3434 Benimde bat 13 Eylül bu ay 10. Ayımız olmazsa eşim doktora gidecek ben 6. Ay da gitmiştim biraz prolaktin hormonum yüksek çıktı etkiler mi sizce aranızda yüksek olan var mı
Cancuu Biranneadayi4 @mavipinokyo81 @Sevcos @ecemiyy @minikmucizem356_ @ilkiminannesi @aleyynnaa4718 @pimpirikliana @edayyyy @Nurrrrrrrrr3434 @ekinci7227 @Endoplazmikredikulum @nur2337 Kızlar ya 7 gün kaldı adetime ay yok geçmiyor günler erken yapıp üzülmekte istemiyorum, çevremde herkes kafana takıp üstüne düşünce olmuyor sal düşünme diyorlar ama ben bu yola girdim ya habire bu düşünce kafamda , çok sabırsızlanıyorm .
pimpirikliana Cancuu bende aynıyım hergün girip uygulamaya bakıyorum 🥹ilk çocuğumda değil anlamadım bu heyecanı 🥹ben pazar yada pazartesi erken gebelik testi yapacam 🫣
ilkiminannesi Cancuu zaman yaklaşınca merak oluyor stres bu yüzden . Olmuşsa zaten testte çıkacakk yoksa da çıkacak sadece az daha bekle
Cancuu pimpirikliana bende sanırım 😬 yani 3-4gün kala çıkar varsa diyorm ya, elimde bitanecik testim var yapıcam gitsin🤭
Cancuu ilkiminannesi var gibi sanki bilemedim de, evet en azından bu hafta sonuna kadar bekleyip erken gebelik testim var btane onu yapıcam canm
pimpirikliana Cancuu İnşallah çıkar 🙏benim hiç belirtim yok bu arada o yüzden çokta umutlu değilim ama bakalım nasip 🤗
Cancuu pimpirikliana benim de ekstra değişik bi durumum yok ya bende umutlu değilim yok gibi düşünüyorum zaten