Endoplazmikredikulum AdaKaranfili kaçıncı gebeligini planliyorsun nasipse benim 2 gebelik 8 ay olacak deniyorum
AdaKaranfili topcukb evet tabi. İlkinde yerleşme olmadı bende. Başka gebeliklerimde de yaşamadım hatta.
karamel008 topcukb Ben varım ilk kızımda hiç kanamam olmadı şimdi ikinciye hamileyim çok yeni daha ama kalamam olmadı yine
topcukb AdaKaranfili normalde internette 3 saat ve 3 gün aralıklı yerleşme kanaması oluyormuş haberin olsun canım belki 3 gün sürer senin hiç belli olmaz
AdaKaranfili topcukb hiç eski aylara rağmen yoğun gelmiyor biliyor musun. Kırmızı adet gibi tamam da çok değil.bide goguslerimde ağrı var.uclarina dokunamiyorum şişkinlik var. Belki bir kaç güne duzelicek bilemiyorum canim
topcukb AdaKaranfili 3 gün bekle bakalım 4. gün kesilirse adetin test yap ona göre anlarsın. Bende adet olmadım daha bugünde geçti bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
AdaKaranfili topcukb silik çizgi çıkması benimde kafamı karıştırdı .beklicem bakalım ne kadar süre devam edicek. Hayırlısı olsun senin için. İnşallah gebelik vardir