Deletedmom_787 Merhaba kızlar, 5 aydır Solgar markasının folik asidini kullanıyorum bu ay ilk kez bebek denedik ve maalesef olmadı 🥺 hamilelik şansını artıracak başka takviye kullandınız mı ? Hangi markayı önerirsiniz ? Toz kolajenin bir faydası var mı ?
visnelicheescake Deletedmom_787 Aşkım ben bu markayı bilmiyorum gebelik öncesi bir diafol birde elenatal1 folik asit ve vitamin ikilisi kullandım yeme içme düzenine dikkat ettim avakado havuç kırmızı meyve vs tükettim aslında bunlar da çok önemli ama önemli olan psikolojiyi yönetebilmekde ben bunları yaptım kalamadim bu senin de kalamayacağın anlamına gelmez canım ben iki ay kullandım olmadı ertesi ay adet oldum bu ay da on gün gecikme ile gebe olduğumu öğrendim cidden nasipte ne varsa rabbim ömrümüze onu yazıyor 🥹
1oglanannesi Deletedmom_787 ben Azerbaycanda yaşıyorum valla bilmiyorum bi şeyde kullanmadım nasip oldu bu aya kısmet senın içinde hayırlısı olsun gelecek sefer tutar umarım duam senınle🌹
efnanhiraa Deletedmom_787 valla ben kullanmadım takviye bir ara elenetal 1 folik asitini kullandım ama bende yan etki yaptı bıraktım etkisi varmı bilmem kafandan attığın da emin ol oluyor temmuzda ovulasyon testim varken dedim yok ara vereceğim şekerimi düzene sokam kilo verim dedim adete 10 gün kala hamile kaldım aslında en büyük etken bu fazla düşünme akışına bırak
Deletedmom_787 @efnanhiraa @Tuanakaran @pembelotus @[silindi] @fatmanur3824 @fatmaklcasln @visnelicheescake @mehmetsaki @maco61 @nerm629_ @1oglanannesi @1Ogretmenanne
nerm629_ Deletedmom_787 canım ben hamile kalmadan önce hiç bisey kullanmıyoduum iki gebeligimdede kullanmadım takviye filan hamile kaldıktan sonra doktor kontrolünde doktor Bizaman sonra neyi önerip reçeteye neyi yazıyorsa onu alıp kullandım ben
Deletedmom_787 visnelicheescake çok haklısın ben 5 aydır folik asit kullanıyorum sağlıklı besleniyorum bu ayda çörek otu kürü yapmıştım her yediğime dikkat ediyordum ama nasip değilmiş olmadı 🥺 bugün regl oldım
efnanhiraa Deletedmom_787 kolejeni ablam kullandı 3. Hamile kaldı enişteme sıkıntı da vardı özel anlatamam ama dediği cümle kolejen beni yaktı 😅😅 38 yaşında hamile kaldi
Musilk-1 efnanhiraa toz kolojenmi suyla karıştırılan benide yakarmı acaba 42 yaşındayım 😂 çok istiyorum hangisi
3boysmom Deletedmom_787 bende solgarı kullandım gebelik düşünmeye başladığımda ama tabi daha cok yeni denemeye başlamışsınız korunmamayı. ben bir yıl denedim ancak nasip oldu🙏
visnelicheescake Deletedmom_787 hayırlısı olsun aşkım sıkma canını benim bile ummadığım bir anda rabbim berdi🥹
Tomriscvn Deletedmom_787 Canım düzensiz adet olma gibi belirtilerin varsa doktora gidiyorsun doktor ultrasonla bakıp söylüyor
efnanhiraa Deletedmom_787 onu biraz indirgemen lazım çok takincada olmuyor gerçekten 2 gebeligimde de vazgeçtim zaman oldu ilkinde ovulasyon takibi yapıyordum ama değerlendirme olmadi o ay 2 kes yumurtlama oldu ama umud sıfır hamielydin geçen ayda olmaz dedim 3 kez ilişki oldu oda olsun diye değildi 23 temmuzdakinde oldu Allah verdimi her şekilde veriyor bir düşükten sonra hep dedim vardır onunda bir vakti zamani
Deletedmom_787 Tomriscvn kıllanma vs sorunum yok reglde ya 2-3 gün önce ya 2-3 gün geç olıyor bende çok stres olup büyük sıkıntılar yaşadığım zamanlar çok çok gecikiyor ya da çok erken oluyor
efnanhiraa caglartrr bana diyabet var diye yarın önerdi ondan önce başka kullanıyordum 5mg verdi yarisi iç dedi ilk 400luk kullanıyordum klasik olandan güçlü bir folik asitmis bu benimde diplerdeydi folik asit
Melis78 caglartrr folbiolde 5mg folik asit var ailenizde nöral tüp kapanmamış çocuk öyküsü yani spina bifida hastası vs var mı ? Dozu yüksek onun çünkü genelde 400mcg öneriyorlar günlük doz.Bence doktora gidip ondan isteyin alın
Deletedmom_787 visnelicheescake eşim dalga geçiyor kısır hamide diye 😅😅😅 sinirlerim bozuldu 😅😅 allah bir an önce sağlıkla huzurla nasip etsin bugün regl oldum yarın soğan kürüne başlayayım diyorum folik asite devam edeceğim ekstra kolajen ve koenzim q mu ne onu alıyım diyorum
maco61 Deletedmom_787 vallaha erkek için keçi boynuzu çayı. Kadın için çörek otu kuru incir ve havuç kaynat iç. Ben bu ay bubla hamile kaldım ama adet boyunca içeceksin adet bitince keseceksin
Deletedmom_787 maco61 anladım canım teşekkür ederim bugün regl oldım yarın soğan kürüne başlayım diyorum çatlama günüde incir havuç yemeyi düşünüyorum