Yaprakunallar Kızlar adetim yarın yada sonraki gün, Normalde adetime bir hafta varken bol bol kremsi akıntı olur ama yarın adet günüm neredeyse 3-4 gündür hiç akıntı yok kupkuru
Zeynep248 Yaprakunallar Evett bennn🥰 geçen ay yoğun akıntım vardı yumurtlama akıntım çok yoğundu sonraki günlerde hep oldu akıntım fakat negatifti adet oldum bu ayda yumurtlama akıntısı olmuşsa bile bilmiyorum farketmedim sanki yumurtlamadım gibi geliyor bana onun haricindeki günlerde de akıntım çok çok az üç gündür awox test yapıyorum hepsi pozitif bir saat önce kan verdim bakalım 🤔
Mehlika_ Yaprakunallar benim pek akıntım yoktu canım şu an 19 olduk hala çok yok sanırım kişiden kişiye değişiyor
Yaprakunallar Zeynep248 ay insallahh hamilesindir canımm bende yumurtlama akıntısı bile yaşamadım kuruyum yani çok enteresan geldi ilk kez böyle oluyor bel ağrılarım oldu dün halsizlik yorgunluktan işe gidemedim
Yaprakunallar Mehlika_ benimde bel ağrım var birde akıntım az dikkatimi çekti bu ay kasık ağrım yok ama normalde bir hafta önceden olurdu sadece baskı var kasıklarda
bahar8 benbana Normal regli oldum hiç bir belirtim yoktu.Daha sonra regli olmadım 5 gün geçince kan verdim. Beta yüksek çıkınca doktora gittim 2 ay üstüne regli olmuşsunuz dedi.
bahar8 benbana Anladıgım kadarıyla gebelik istemiyorsunuz.Gebelik testlerinde bozuk olabiliyor çift çizgi çıkıyor. En garantisi kan verin reglide olsanız gebeyseniz çıkar.