Kuzeyinannesiiii Merhaba kizlar ben hamileligimin ilk 3 ayindan sonra cok unutkan oldum gun icinde ilac icip icmedigimi bile unutuyorum o derece aklimda hic birsey kalmiyor 😔
Ellaynagme Kuzeyinannesiiii bendede oluyor kuzum hic dert etme. Hatta dun sabah ocaga yumurta haslamak icin cezve koymusdum. Bi bakdim icine su koymamisim megersem yanmis yumurta 😬
MerveNural Kuzeyinannesiiii bu normalde de oluyor cok büyük bi durum değil unutuyorsaniz ilac ictiginizi bi yere not edin
Yenianne7 Kuzeyinannesiiii Bende de aynı.. Hamile olmadan önce de aynıydı ki. Bazen bişey anlattığım yerde olayın devamını unutuyorum o derece yani 🙁
Kuzeyinannesiiii Ellaynagme hadi ya zaman gectikte daha cok ilerliyot gibi sanki sizdede oyle oluyormu
Kuzeyinannesiiii MerveNural sadece ilacta degil mi gun icinde konustugum kelimeleri yaptigim isleri yapacaklarimi😑
OgretmenEva Kuzeyinannesiiii unutkanlık sebebbi oluyor b12 düşüklüğü baktırıp ona göre yol izlemenizi tavsiye ederim. Kefir tavuk ve bıldırcın yumurtası değerleri yükseltiyor aklınızda olsun kendimden biliyorum 😊
LeylaCan Kuzeyinannesiiii ben hep unutkan bi insandım b12 im yerlerde. o kadar aştım ki ben unutkanlık olayını hangi rekatı kıldığımı unutup uzun uzun namaz kılıyorum 😂 bakalım simdi 6 haftalık hamileyim ilerleyen zamanda ne olacak 😱😂
Kuzeyinannesiiii OgretmenEva yarin hastaneye gidicdm ve soylicem olmazsa b12 baktirip dediklerinizi uygulucam cok tesekkur ederim🙏🤗