Merhaba anneler burada sezeryandan çok korktuğum için bir sürü soru sorup kafa şişiren anneyim sonunda doğum yaptım bir ay oldu yaşadıklarımı bende yeni anne olacaklarla paylaşmak istiyorum ve şunları söylemek istiyorum ameliyattan korkmayın hanımlar bence sonrası daha zor benim ameliyatım çok konforlu geçti ama 3 kez iğneği denediler o zorladı biraz sonrasında böyle karında yanma hissi oluyor ilk yürüyüşü hep merak ederdim evet zormuş ama kesinlikle çok sık yürümenizi tavsiye ederim sakın yatmayın ayakta olmak daha kolay geldi bana yatınca ve oturup kalkarken çok ağrım oldu bide bence emzirmek daha zor gibi evet çok güzel bir duygu ama göğüs uçlarım haftalar öncesi kremlemeye başlamama rağmen çatladı ve o ağrı çok canımı yaktı size tavsiyem psikolojik olarak benim gibi doğum anına değilde doğumdan sonrasına bebek bakımına uykusuz günlere kendimizi hazırlamak daha doğru olur ha bide doğumdan sonra sağ elimde uyuşukluk oldu ve resmen karın kaslarımı hissetmiyorum eğer sağlık sorununuz yoksa sezeryan tercih etmeyin derim