Sedef21 aleyy53 16+5 çok şükür her şey yolunda enerjim eksisine göre daha güzel 4 yaşında bir oğlum var peşinde gezerken bir tık yoruluyorum 😃
Merveee6 aleyy53 13+4 teyim 4 yaşında da bi oğlum var belim çok ağrıyor mide bulantım azaldı ama sol kasığımda da bi ağrı var devamlı
AlmilaMomm 14 haftalık Halsizlik ve mide bulantısı var onun dışında bir sıkıntı yok şükür 😍 kızım 3 yaşında birde oğlum olucak nasipse🙏
Papatya05_ AlmilaMomm sağlıkla gelsin canım benimde bi oğlum var 4.5 yaşında şuan 15+3 allahım nasip eylerse kızım olacak 💕💕
Elisaayy1- 16+1 iki kızım var 5 ve 2 yaşında valla daha tam kendime gelemedim bel ağrısı mahvediyor beni çocukların arkasında koşmak zorluyor bi tık baya zorlandım mental olarak bunda
Sedef21 Sisihappy evet çıktı ama çok değil yani belli olmuyor daha çok kilo göbeği gibi duruyor 🤣 ilk hamileliğimde 6.ayda çıkmıştı birden Buda öyle olacak galiba
Merbube 14+1 dün çam Sakura şehir hastanesine gittim ama cinsiyetine bakmayacağını söyledi doktor. 18den önce bakmıyorum dedi. 😕 bir oğlum var bakalım ikincinin cinsiyetini çok merak ediyorum. Başka bir hastaneye randevu aldım iki hafta sonraya inşaAllah bu defa bakarlar.
nurandogannn Haftaya giricem halsizliğim ve öğürmelerim devam ediyor 4 yaşındaki oglum okula başladı ve hasta oldu Fetal DNA verdim cinsiyeti kesin öğrenmeyi bekliyorum yıkılmadım ama ayakta da değilim 😂
Gecegunesi Benimde 3. Gebelik bi oğlum bi kızım var , bu bebeğiminde kız olduğunu öğrendim dün ☺️ ama şiddetli karın ağrısıyla gittim meğer böbreğim büyümüş … bi tedavide vermedi bakalım ne olacak
Sisihappy Sedef21 yaa benim zaten göbeğim var o yüzden anlayamıyorum ben de ne zaman hamile gibi dururum diye düşünüyorum 6. Ayı beklemek gerekiyor demek ki
Sedef21 Sisihappy bazılarının iç karnı geniş oluyor daha geç belli oluyor banada belli değil hiç diyorlar şuan ama sonradan çok fazla şişiyorum bende 😂