kimchikimdi ppmerlina Kocam dkwkdakdk ne kadar beni son zamanlarda üzse de ilk bağımlılığım o sonra ailem, sarma ve lahmacun 7-24 verseler asla sıkılmam owkdkajxi yaprak dökümü, cennet mahallesi vazgeçilmez sonra tekrar sarma ve lahmacun 😂
kimchikimdi ppmerlina Askim aslen adıyamanlıyım bi zahmet olsun😂 bir gün yolunuz düşerse annemlerin yaptığını yedireyim anlarsın 🥹💖
kurkmantosuzmadonna ppmerlina biraz garip olacak ama temas bağımlısıyım djsgsghd eşim kolumla saçımla oynasın hemen uyurum ve çok seviyorum bunu. Tabi bir de Yaprak Dökümü olmazsa olmazım yemek yaparken, yemek yerken, mutfağı toplarken mutlaka açarım 😂
ppmerlina kurkmantosuzmadonna ilerde çok zengin olursam saçımla oynaması için birini tutucam var ya aşşşşşşırı seviyorum ama eşim 5 dk oynuyo fjfkfk seninki çok oynuyor mu
kurkmantosuzmadonna ppmerlina of maalesef hayır kolum yoruldu deyip 5 dakika sonra bırakıyor. Ben elini zorla geri saçıma koyuyorum falan 😂
kimchikimdi ppmerlina Demeyiz asko tarif veririm istersen oradaki fırınlar güzel yapar mı bilemem gerci bende yapamıyorum annemler yapiyor 😂 İnşAllah güzeliiimm💖
kimchikimdi ppmerlina Aaa kiz simdi aklıma gelmedi yarın annem gelecek tarifini alıp yazayım unutturma tamam mı 😂🥹 bizde fırına veriyoruz daha jyi oluyo