Kucuk_dunyam Biz bugün 25+4 olduk 1 hafta içinde hem birden karnım büyüdü hemde şikayetlerimiz artmaya başladı ağrılar vs kızım olucak inşallah pazartesi günü randevumuz vardı kilosu 725 gr sizin bebişler kaç kilo siz nasılsınız nasıl gidiyor ? 🫠
Tuba06_06 Kucuk_dunyam bizde bugün 25+4 👼🏼🥰karnım artık baya belli oluyor ve hareketlerinini cokkk hissetmeye başladım korkutuyor beni :)
Kucuk_dunyam Tuba06_06 benimde 2,3 hafta önce daha çok hareketli gibiydi bazen hareketleri yavaşlıyor gibi geliyor her 2,3 saatte hissediyor musunuz hateketlerini
Nihan9393 Gebeliğim 26+2 haftalığız hiç kilo almadım çok istahsızım haraketler baya belirgin. 19 haftalıktan beri çatı ağrım çok var yorulduğumda yürüdüğümde çok canım yanıyor. Onun haricinde bi sıkıntı yok. Sağlıkla kucagımıza alalım bebişleri
Kucuk_dunyam Nihan9393 amin inşallah 🙏 Hareketlerinde bazen azalma oluyor mu acaba yani hep güçlü sert mi vuruyor
Kucuk_dunyam Quennnn58 bizimde 1 haftadır sakin korkutuyor beni daha küçükken daha sertti sanki hareketleri