selin079 Canlar merhabalar, bu sıra adet olmam lazım ancak 3 gündür adet olacakmış gibi ağrım oluyor ancak adetim gelmiyor gebeliğin ilk zamanlarında böyle bir durum başınıza gelmiş miydi?
anneci-23 selin079 canım adet olmadan önce ağrılar çok normal tabi sende hep oluyorsa ama olmuyorsa ve şüphen varsa gününü bekle olmazsan test yap ya da erken gebelik testi var onu da deneyebilirsin :) inşallah pozitif görürsün :)
yagmur1999 selin079 benimde adet olucakmışım gibi ağrım oldu adet günüme 2 gün kala falan başladı adet günü yoğunlaştı hatta dedimki kesin hasta olucam moralim falan düşmüştü sonra gecikti 5 günde kan verdim pozitif çıktı çok şükür kasık ağrıları belirti oluyor zaten rabbim bu mübarek gece hatrına isteyen herkese nasip etsin inşallah
gulpemb Bir kaç güne halen gelmezse test yap gebelikte rahim genişlerken de adet olacakmışasın gibi sızı oluyor
selin079 Ayağa kalkınca veya yürürken böyle ağrı giriyor biraz sonra hafifliyor adet olacakken de böyle olup sonrasında adet gelirdi ağrı artardı
selin079 yagmur1999 dediğin gibi bugün adet günüm ağrı kasıkta toplandı yoğunlaştı bacaklarıma vuruyor ama adetim sökülemiyor
Arhez20 Bende 1 haftadır var bugün biraz daha arttı sadece ara da gelip gidiyor reglime 5 gün var. Artıyor gidip bakıyorum birşey yok bekleyelim bakalım 1 yıl oldu çok umudum kalmadı ama Rabbim en iyisini bilir
Bir1kelebek selin079 her ay yeni bir umut gerçekten ne olacağını bilemiyoruz inşaAllah bu sene bitmeden o güzel haberi alırız 💓
selin079 Kanama olur diye test yapmadım ancak gelen giden yok bugün gelmezse yarın test yapcam ancak acayip ağrım var