Herseydenbiktim eslem2121 Bende ya sayfayi yenilemekten bi hal oluyorum artık bide kendi kendine uygulama atiyor beni
ppmerlina eslem2121 bende de her bildirim gelmiyor bazı bildirimleri görmediğim için insanlar cevap vermediğimizi sanıyor yüksek ihtimalek
eslem2121 Herseydenbiktim yok ben yeniliyorumda olmuyor bi bakıprum yorum yapılmış ben girip bakıyorrum görüyorum
myangelson ppmerlina o ayrı. Senin yoruma 2 kişi yorum yaparsa son kişinin bildirimi düşüyor sadece çok sinir bozucu 😄
Herseydenbiktim eslem2121 Bende oyle denk geliyorum aşkım ya bide adımı değiştirdim ya kendimi de tanıyamıyorum xlwkdLck alışık değilim
Zbyd3 Bana hiç gelmiyor uygulamayı kullandığımda beri . Güncelleme de yaparım yani geldikçe nasıl düzeltilecek
Herseydenbiktim eslem2121 Keşke tekrar isim postu gelse duzeltsem oajflamfk bi anlık mutsuzlukla yapmıştım
Herseydenbiktim eslem2121 Evet hayatım gerci burada yarın bir gün tanıdık cikar her şeyimi gorur diye de yapmasam mi diyorumckwnrkskfj acik adres vermediğim kaldı
eslem2121 Herseydenbiktim valla bende onun yüzünden veremşyorum bence o kadar belli etme 😂anonim takil