staRmama oda bir şey mi ? Ben daha fenasini yaşadım. Hamileligimi öğrendiğimde özel durumlar oluştu ve aldırmak istedim. Gittim operasyon oldum. 10 gün sonra muayenede tertemiz dedi. Üstünden 20 gün geçti ben hala garibim. Bulantım vs her şey devam etti. Test yaptım pozitif çıktı. Dedim yine mi ? Pazar günüydü özel hastaneye gittim kan verdim 121 bin çıktı. Yeni bir durum değil yani. O gün 2 hastane gezdim. En son şehir Hastanesi’nde muayene edildim. Çocuk olmuş 10 haftslik. Yasal süreç geçmiş çocuk. Kocaman olmuş. Oturup kkarar aldık. Bu diktoru dava edelim diye. Avukatım dava için hiç haberimiz yok gibi gönderdi delil toplamak için. Sere.. doktor 14 haftslik bebeği ne hikmetse kanama gördü. Birde şu toplanmış tahliye edelim dedi. Diri diri öldürecek kocaman çocuğu. Açtık davamızı. Şimdi 10 milyon teklif etti kabul etmedik. Bu doktor prof bu arada. Demem o ki Allah iyi insanlar ile karşılaştırsın. Ayrıntılı ve korkuyla takıp eden bir doktorum var. Fetal dan falan hep yapipdi. Ense kalınlığı burun kemiği normal.vya çocuğuma bir şey olduysa korkusu ile bana dünyayı dar etti. İkincci bir fikir her zaman iyidir. İnşallah sözde yavrumuz da iyi. Allah büyük.