Zumruduanka160 eslem2121 Beğendiğim ve Önerdiklerim ; Piraye- Seyir Hayat cesurlara torpil geçer - Bircan Yıldırım Simyacı - Paulo Coelho Sevgili - Marguerite Duras Huzursuzluk- Livaneli Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali Dönüşüm, Satranç , Korku - Franz Kafka
[silindi] Moz uçurtma avcısını okuduysan, bin muhteşem Güneş’i de seversin. Okumadıysan bunu tavsiye ederim 👌🏼
Ebruas eslem2121 şuan babalar ve oğulları okuyorum bundan önceki kitabım modern klasiklerden gizli bahçeydi. Onu çok begenmiştim
ppmerlina eslem2121 bazı öğretmenler bazı derslerden soğutuyor çoook haklısın valla. Bizim kimyacı da öyle sevimsizdi o yüzden dersini de sevmezdim fjdkd
Atesesra ppmerlina burda aynı zamanda bebek ve gebelik ile ilgili de konuşulduğundan dedim aslında sadece kitap için kitap ile ile sohbetler için yanlış anlamayın lütfen ve de konuşmaları bulmak zor oluyor genel de burayı sadece merak ettiklerini okuyup çıkmak için kullanıyorum 🥰
ppmerlina Atesesra yok bitanem neden yanlış anlayayım 🥰 ben zaten özel mesaj bölümü için demiştim, burda da var dm tarzı bölümm