eslem2121 Kızlar kitapları çok severim vakit buldukça okurum hele dünya klasiklerini çok severim iki çocukla zor ama yine okuyorum kitap okuyunca sanki ayrı nir dünya ya ışınlanıyor gibiyim şuan okuduğunuz kitap varmı yada tavsiyeniz🥰
jalepone eslem2121 Türk Klasiklerin Felatun bey ile Rakım Efendi’yi okuyorum şuan . İki gün önce de bir idam mahkumumun son günü’nü okudum Dünya Klasiklerinden 😊📚
[silindi] eslem2121 kaçıncı kez okuduğumu bilmiyorum ama kürk mantolu madonnaya başladım tekrar, okurken Raif efendiyle kapı komşusuymuşum gibi hissediyorum artık 😂
jalepone eslem2121 idam mahkumu idam sürecini anlatan bir kitap çok da az sayfası var bir gün de okunuyor çok güzeldi bence . Falatun bey ile rakım efendi de Tanzimat döneminden kalma aşk da var yaşam tarzı da var içinde oda çok çok güzel özellikle ikinci kitabı okuyun seveceksiniz ☕️😉
Suyusevmeyensusamuru eslem2121 bağırmayan anne baba olmak şuan bunu okuyorum pozitif disiplin çocuk gelişimi tarzı kitapları severim
cilvelilahmacun eslem2121 Ay bende çok genç iken okurdum sjsjsjjs keşke tekrar okumaya fırsatım olsa ;)
Burnosunn_annesi eslem2121 bende yarım bıraktım ama cok severek okuyorum "sus ey nefsim"diye dini bir kitap🌺iki bebeylede zor olur inşallah en yakın zamanda dönerim 😂😂
ppmerlina eslem2121 klasiklerden Aşk ve Gurur’u okumadıysan öneririm bitanem. Filmi de var. Hem okudum hem izledim uzun süre kendime gelememiştim bekarken 🤣
eslem2121 Altin23 kolay gelsin bacım şimdiden başarılar bende bu sene sınava hazırlandım ama heba oldu 😢
ppmerlina eslem2121 Son siparişimde bunları aldım aşkım. Şu an sağ alttaki Mahallenin En Mutlu Bebeği’ni okuyorum
eslem2121 ppmerlina benim de bi tane daha var onada başlıcam bu bitsin bi çocuk yetiştirmede altın kural die
Melikeakkc ppmerlina bilinçaltından gelen ebeveyn çok severek okumuştum çok hızlı akan bi kitap Feride koçan can yazarı kesinlikle tavsiye ederim 🙏🏼
Catperson eslem2121 Ayfer Tunç’un Yeşil Peri Gecesi’ni okuyorum. Kindledan da Evelyn Hardcastle’ın Yedi Ölümü diye bir kitabını okuyorum. Fırsat buldukça okumaya çalışıyorum. Dini, siyasi, romantik içerikler harici birçok türü okuyabilirim🫢