1993kubra Merhaba kızlar 20 günlük bebeğim var fakat tek başıma yikamiyorum eşim le birlikte yıkıyorum bana akşam yenidoğan bebek yıkanmaz diyorlar bu ne derece doğru aranızda bu konuyla alakali birşey bilen varmı akşamları yıkayan varmı
Ceku256 1993kubra cereyanda falan kalmadığı sürece bir problem yok bence her şeyede bi element uyduruyorlar
mamacitaa_ 1993kubra valla biz eşimle 22.00’da falan anca yıkıyoruz vakit bulup hiç duymamıştım bunu 🤷🏻♀️
tmtamam 1993kubra bende duydum bana zehir etmislerdi lohusaligimi o yüzden inanma hurafeden başka bişey değil insanın içine korku veriyorlar ben 40 gün akşam balkona bile cikamamistim ah ne kadar pişmanım şuan Allah sorsun onlara bide evde tek kalıyordum
ikibaloglanannesi 1993kubra iki oğluma da göbek bağı düştüğünden beri her akşam uyumadan yarım saat önce yıkıyorum. Hem böylece çok rahat uyuyorlar. Tamamen hurafe..
Guzelanne56 1993kubra yok yıkanır valla kızımı hep akşam yatırmadan yıkardım doğduğu günden berı lohusa da yıkanmaz evde tek kalmaz derlerdı tek de kaldım günlerce her gece de yıkandım hurafe hep
Havin49_ 1993kubra yani gece yıkamaka şu konuda sıkıntı üşütür diye ama yani gece 12 gibi bende tavsiye etmem 7-8- de olabilir
Catperson 1993kubra istediğin zaman yıkarsın canım boşver sen öyle diyenleri 🫢 Hatta çoğu anne uyku öncesi rutine ekliyor banyoyu, daha rahat uyumaları için. Yeri geliyor gece ikide bile yıkamak zorunda kalabiliyoruz yani 😂
ErsBegAs 1993kubra Aa cahiller 🤣 bebeğim 2 günlükken beri doktorumun tavsiyesi ile 9da yıkıyoruz 10da ışıklar kapanıyor yarın 1 aylığız ve bebeğim de bu rutine alıştı 😍 banyo yapmasa huysuzlanıyor uyumuyor not: klimalı odadayız 🤣