Ebrak Merhaba kızlarr👋🏻 Yumurtlamadan sonra en erken ne zaman hamile olduğumu öğrenebilirim sat:19 ağustos
desertbird Ebrak ben adet günüm 2 gün geçti yaptım ve pozitifti erken gebelik testi ile öğrendim, yani 12 13 gün sonra falan oluyor
Nur8893 Ebrak Merhaba yumurtlama takibi yapmışmıydıb benimde sat 18 Ağustos 29 Ağustos yumurtlama 1 hafta sonra test yapacağım inşallah
Ebrak desertbird adet günüm geçmden öğrenmek istiyorum inşallah eşimin bu ayda doğum günü güzel sürpriz olur
meral26 desertbird bende aynı şekilde yaptım fakat doktora gittiğimde kese bir hafta sonra görünür dedi sizde de bu durum oldu mu yani keseyi ne zaman gördünüz
Ebrak Nur8893 yumurtlama 2 eylül 10 eylül gibi test yapmayı düşünüyorum inşallah . Bazıları döngünün 23. Günü erken gebelik testinde çıkar diyor .19 ağustostan saymaya başladığımda benim 23.günüm 10 eylüle denk geliyor
Nur8893 Ebrak Aslında önemli olan yumurtlama dan 11 12 gün geçmesi ben bu ay erken yumurtlama gördüm bazende geç olabiliyor tabi Gönlünce olsun inşallah 🌷
neslihanataizi Ebrak eğer 19 u ilk adet gününse bugün veya yarın yumurtlama görüyor olman lazım yani en erken 15 eylülde falan kanda çıkar testtede 17-18 eylül bence
neslihanataizi Ebrak daha garanti sonuç için 14 ünde yapsan stresede girmezsin hayatım çünkü adetten 7 gün önce denemiş oluyosun🥲 umarım sonuç alırsın 💕
adatuna Ebrak 11.gün erken gebelik testi yapmıştım profilimde görebilirsin baya pozitifti. Prodictor early ile