020525 Talentedmom yemek yiyebileceğimi düşünmüyorum aslında ama gaz içindir süt içindir çok iyi geliyor derlerse götürürüm demiştim ama gerek yok gibi.
Altin23 020525 hoşaf yapmayı bilmiyorsan eğer file markette falan hani %100 meyve suları oluyor ya harras markanın ondan alabilirsin kayısı suyu fazla içince ishal yapar ameliyatta da ishal olmak yani tuvaleti çıkabilmek daha doğrusu çok önemli
020525 Altin23 baktım dün gittim file markette tek kayısı bulamadım. Kayısı şeftali elma karışımi bişey vardı. Hoşaf yapmayı bilmiyorum açıkçası şekerli şeyler midemi bulandırıyor o ayarı tutturamam diye cekiniyorum
Altin23 Deletedmom_8793 ben de büyük ihtimalle sezeryan olacağım bebeğim makat gelişli bu pamuklu bez süt kanallarını açmak için mi acaba ben valize sıcak su torbası koydum o da aynı etkiyi yapar mı
Altin23 020525 o zaman hazır al bol bol içebilesin ben de hazır alacağım doğuma biraz varsa bulursun getririrler ama zamanın yoksa file marketin uygulaması da var
Catperson QueenBahar_ merhaba, ben nescafe içmiştim yedi sene önce, farketmez diye tahmin ediyorum. 😊
Minnakpopus 020525 soğuk kahve olurmu hiç bağırsaklarını mahveder gaz çıkarmak yerine gazdam çatlarsın. Hiçbirşeyi soğuk tüketmemelisin. Filtre kahve yada granül alın sıcak için. Çorbanız hoşafınız herşeyiniz ılık olmalı
Meryyy58 020525 kesinlikle dut kaynat götür meyvesuyu ve kahve bitter çikolata doktor doğum sonrası kahve ve bitter yememi önerdi devlete oldum 20 gün önce dutta sütün icin
Betsahb 020525 bende devlette sezeryan olacağım kayısı ve erik kaynatıp su şişelerinde götürmeyi planlıyorum birde termosa kahve yapacağım poğaça falan da yaparım belki refakatçim ve kendim için atıştırmalık birde su alıp koyarim sanırım haricinde antibakteriyel mendil koyacağım tuvaletler için belki wc kağıtlarına bulabilirsem ondan koyacağım kolonya koyacağım hijyen de önemli çift kişilik odalarda ortak kullanım tuvalet olacak neticede birde yanıma ne olur ne olmaz wc kağıdı ve kağıt havlu alacağım birde sabun aklıma gelen bunlar
020525 Betsahb ahh yazdığınız çok iyi oldu. Domestos sprey alayım WC için iki kişilik oda kolanya aklıma hiç gelmedi tşk ederim. Su aldım küçük pet şişelerden. Islak mendil ve havlu kağıdı da ekliyim
55-altintas-55 020525 ben yanıma kahve ve sallama çay Alicam ilki özel deydi gerek duymamıştım ikinci devlette olıcak nasipse kimyon çayı yapilabilir gaz atmada yardımcı oluyor papatya çayı ve rezene çayı. Yanıma şeker alicam refakatçi için ben kullanmıyorum yiyecek çorba felan onları zaten getiriyor yakınlar birde sıcak su için kahve makinesi koymayı düşünüyorum kendimize kolaylık açısından sezeryan olucam bende zaten ilk bı çorba içmeye izin veriyorlar ekmeksiz tuvalet e çıkınca serbest oluyor istediğini yer içersin sonra
Meyra-tt Devlette de hosafla corba cikar bence baska ne cikarki, disardan goturcekseniz bile sizi ziyarete gelene soyleyim yapip getirsin bence, zaten yanınızda 1 kişi kalabilecek, ailenin sulalenin diger fertlerinden biri getirir
Yenibirannee 020525 sıcak içmeniz lazım birde sek kahve. sert olması gerekiyor biraz ben şekersiz şekilde içmiştim 2 kez sezaryan oldum