Zeoo Merhaba oglumu kucağıma almama cok az zaman kaldı. İsmini Yusuf koyucam insallah lakin ikinci bir isim daha olsa mi diye düşünüp duruyorum. Kimisi sadece Yusuf ismini sade buluyor bende tam karar veremiyorum. Yusuf ismine uyumlu önerileriniz varsa alırım 🌸
Deletedmom_8793 Zeoo yusuf eymen kuzenimin oğlu akıllı güzel bir çocuk Yusuf talha da olabilir hem sahabe ismi talha hemde kulağa hoş geliyor
lilyum_ Zeoo benim bebeğimin adı Yusuf Kağan. Biz babası ile yusuf istedik. Sonra düşündük ilerde neden bu kadar eski isim koydunuz derse diye bi tane de biraz modern duran bir isim olsun istedik. Bazen Yusuf Kağan diye hitap ediyoruz. Ama çoğu zaman Yusuf diyoruz. Kağanı boşuna koymuşuz gibi oldu
Arvenimo En sevdiğim öğrencimin adı Yusuf Enes’ti.Ahlaklı,terbiyeli,güzeller güzeli bir çocuktu hala öyle 😍
orgunaryus Kayınvalidemin bir komşusunun oğlu var adı Yusuf İslam benim hoşuma gitmişti size de fikir olabilir
1Ali Bir oğlum var Orhan Ali bir oğlum daha olursa Yusuf Han düşünüyordum ama sonra vazgeçtim yusuf ismi tek başına o kadar güzelki