ozgecnr [silindi] kuzum vallahi ben o lekelenme bitti erken gebelik testi yaptırdım ama negatif çıktı. Şu ayı bir çıkarayım diyorum sonra hüsrana uğramak istemiyorum
ozgecnr [silindi] ağustos 22 sinde 3 seneyi devirdik. Bu sene mart ayında hsg çekildim tüpler açık bir sorun yoktu. Kadın doğum klomen başladı oda yumurta olgunlaştı çatlamadı kist oluşturdu. Gayet iyi regl oluyordum aksamadan . Bu ay böyle oldum.
efnanhiraa ozgecnr bende pcosum regl 2 yada 1 gün kala kahverengi leke gelir sonra regl olurum hamile olduğumu öğrendim gün hafif sürtünme gibi lekem geldi 3 4 saat sürdü ve geçti dedim olacağım herhalde ama yerleşme kanamasiymis
Havin49_ ozgecnr benim Eltim de pcos adetten üç dört gün önce lekelenme görüyor sonra adet oluyor inşallah bebektir
ozgecnr Havin49_ Allaaaah çok heycanlandım ❤️❤️ haber alınca ilk buraya yazıcam teşekkür ederim ederim hepinize
efnanhiraa ozgecnr benim okadar sürmedi 3 5 saat ama 4 gün sürüp devamı olamamasi gebelik getirebilir akla yumurtlama da olabilir veya kist günün gecikirse bir test yap bakalim
ozgecnr efnanhiraa cumaya kadar beklim ben bacım. Birde aşırı baş ağrım başladı simdi bide göğüslerim ağırmay başladı ama gelen giden yok.
efnanhiraa ozgecnr genelde göğüs ucu acısı oldu bende 2 gebeliğim dede bunda daha yeni şiddetlendi hasasiyeim