anethole r_mlk bacak arasını görüp söylediyse doğrudur ancak henüz erken. Erkek olduğunda net erkek olduğunu anlayabiliyorlar ama kızlarda sonradan erkek diyebiliyor
Deletedmom_297 r_mlk kız tahmin ediliyor kızın erkeğe dönme olasılığı çok 17 18 de kızsa çok net belli olur 11 haftalığım doktor erkek dedi banada
r_mlk Myd98 anethole Deletedmom_297 Ftm_75 Bebeğin duruşu genital yapısıyla bacak arasıyla kız duruyor dedi %90 kız olduğınu düşünüyorum dedi
gurs Deletedmom_297 bende 11 haftalığım bi tahmin isterseniz erkeğe benziyor ama daha erken dedi üç hafta sonra kontrol var yine kesinleşir herhalde o zaman
Ftm_75 r_mlk canım bacak arasını görmüşs3 değişmez ben bile 14 haftada doktor demeden kesin kız dedim
Ftm_75 r_mlk o zaman fani dünya’ya Cennetten bir melek kızçe 🩷 geliyor evine 🤍✨️ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Papatya05_ r_mlk 12+5 de doktorum kıza benzettim dedi fetal dna yaptırdık 13+5 orada da kız dediler doktorun cihazı iyiyse tecrübesi de varsa genelde tahminleri tutuyor gibi hayırlısı olsun