Sevgiiss Terlikpijama süt içince de beyaz oluyor , siyahi ten istiyorsan bitter çikolata hafif esmer olsun dersen kahve yanına sütlü çikolata 🤣
NurAyse_nur Terlikpijama hahahaha yok artik… O kdr batil inanc duydum ama bunu ilk defa duydum 😆😆😆 o zaman benim bebem zenci fln olur 😆😆😆😆 tövbe tovbeeee
NurAyse_nur Terlikpijama hahahahaha 😆😆😆😆 soguk kahve iciyorum turk kahvesi iciyorum hadi onu gectim karpuzu cok yedim kirmizi mi olacak 😆😆😆😆
Nesli97 Ya eskiden kahve az olduğundan böyle batıl söylemler olmuş. Gelinlik kız çok içerse gelinliği kararır hamile çok içerse bebesi kara olur 😂 aslı yok tabi ki yokluktan insanlar söylemiş
maviportakal_ Terlikpijama latte içiyorum sürekli kumral olsun diye 😅😅😅 biz çocukken kahve istediğimizde annem derdi çocuklar içmez kararsın diye 😅😅😅
Terlikpijama maviportakal_ ay işte böyle laflar duydum ben de aslı var mı diye bi sorayım dedim ayol yok galiba 😂😂
NurAyse_nur Terlikpijama yedigimiz seylere gore renk aliyor olsaydi cocuk ooooo 😆 oyle cok batil inanc var ki şaşırıyorum bazen gercekten