Sana en güzel örnek benimdir anne ve teyzelerim doğurganlık. İlk tecrübe işte ilk ilişkide hamile kalırım yanılgısı beni strese soktu ister istemez kendimi reel dönemimi takip ederken buldum 1. Ay yok 2. Ay yok 3. Ay yok. Nasıl üzülüyorum annem teyzelerim böyle ben niye böyleyim diye. Teyzem aradı beni bir sabah kafandan cıkardığın stres yapmadığın ay hamile kalacaksın dedi ve yemin ederim sana öyle oldu. Stres kücümsüyordum yani ne kadar etkileyebilir diyordum. Hamile olduğumun farkındayım değildim işlerinde göğüslerim ağrıyor kazıkların ağrıyor dedim geciktim . Yetkililer izin aldım kadına dedimki regl olamadım sancı var anasaglıga gidip iğne yada kas gevşetici yazdıralım bugün müsadere edin bana dedim. Ana sağlıkta kas gevşetici yazdı tam o sırada jemsire bana baktı dediği bebek düşünüyormusunuz dedim evet siz bir test yapın yaptım hemşireye attım silik çizgi kanda verdim sabah bir telefon hemsireden Serap hanım hamilesiniz bir sok bir sevinç. Stres vücuda ne kadar zarar veriyormuş meğersem. Unutun bir süre olacakkkk. 🫠🥰