Mavininbiri MhysaTheGreat Bence yaş araya girdikçe zorlaşıyor, 3 yaşını geçmiş oğlum var 3 aylık hamileyim bu rahatlığa alışmışken nasıl yapacağım bilmiyorum
Tamammyeterr MhysaTheGreat bende kalım burda bebeğim 10 aylık 16 haftalık hamileyim ama yengemin 2 çocuğu arası tam 1 yıl çok çok zorlandı halende öyle
muslimeryem MhysaTheGreat oğlumla 5 kızım 4 yaşında ikiz gibi büyüyorlar kıskançlık yok rahat başta zor geliyor ama zamanla alışıyorsun. Şuanda 6 haftalık hamileyim
MhysaTheGreat Mavininbiri ben de aynı düşüncedeyim rahata alışırsam muhtemelen 2. Çocuk istemeyeceğim henüz hamile değilim de kalsam mı düşüncesindeyim 😅 Allah neyi nasip eder bilemem tabi de
MhysaTheGreat muslimeryem ben de 2. Çocuğu istiyorum aslında bu şekilde kıskançlık olmaz beraber büyür giderler düşüncesindeyim ama bir yandan da çok zorlar gibi geliyor sizin ne güzel olmuş maşallah
Bglmmrn MhysaTheGreat valla oğlum 3 yaşında 1 sene olacak ikinci olmuyo şuanki aklım olsa hemen ardından yapardım evet çok zorlanırdım ama şuan artık arkadaş olacaklardı
Nihan87 Aranın bu kadar az olmasının ilk çocuğun hakkına girdiğini düşünüyorum ben, ister istemez ilgi yeni doğan çocukta oluyor bir anda 1-2 yaşındaki çocuktan abi/ablalık bekleniyor halbuki o da daha bebek.
MhysaTheGreat Nihan87 ben emzirme açısından düşünüyorum da 2 seneyi tamamlayayım diye ama dediğinz yönden de haklısınız 🥲
cilginhatun MhysaTheGreat 1 ve 2 cocugumun arasi 24 ay arkadas gibi oynuyolar hep bazen tartışmalar olsada tuzu biberi oda 2 ve 3 cocugumun aradi da 19 ay
Ftm_75 MhysaTheGreat ilk 1 yıl kolay diyememem ama şimdiki aklım olsa kesinlikle aralarında 4 yaş bırakırdım arka arkaya çok zor anne için ama şuan kızım 4 yaşında 3 bebeğime hamileyim supriz şekilde bu karnimdakini çok seviyor anlıyor öpüyor anne sen yorulma diyoo ama kardeşini hiç sevmiyor dövüyor bu gitsin evine diyo😅muhtemel erkek olduğu için karnimdaki kız bebek Ya anne iyiki yaotin diyoo cimcime 😁
merveasilorhan Bugün hamile olduğumu öğrendim 4 yaşında oğlum var nasıl geçecek bilmiyorum okulada başladı
MhysaTheGreat merveasilorhan Rabbim kolaylaştırsın inşallah hamileliğiniz de diğer süreçlerinizde su gibi geçer ☺️ okullarda ilk sene biraz bağışıklık senesi oluyor aslında Allah yardımcınız olsun inşallah o yönden
hayalperest2310 MhysaTheGreat illaki zorlayacak kızım 2 buçuk yaşında olacak tam bu ay doğumum var 2 yaş sendromu gerçekten zorluyor bebek olunca nasıl olacak onu kestiremiyorum bile bir yaş sizi kat kat yorar ikisi de bebek ama Rabbim kolaylığını verir inşallah 🙏
GirlandBoy_Mom MhysaTheGreat aralarında 18 ay var kıskanıyor çoğu zaman ama dengeyi sağlayınca ve düzen olunca gerçekten kolay kızım 19 aylık oğlum 2 aylık olacak 1 haftaya dediğim gibi düzen rutin oldumu herşey daha da kolay
2205 MhysaTheGreat benim 1 yaş oğlum var ikinciye hamileyim oda inşaAllah 2 3 hafta sonra doğucak doğmadan yaşadığım bazı sıkıntılar oldu elbette mesela ilk oğlum yürümek istiyordu ama beni karnım çok zorladı yeteri kadar ilgilenemedim hormonlardan kaynaklı hep bi uyku isteğim var ama istediğim vakitte yatamıyorum vs ufak şeyler doğunca da bakalım Allah bilir
inciefe 1 yaş iyidir bence. Fiziksel anlamda zorlanırsın tabi ki ama 1 yaşındaki bebek kıskançlık nedir bilmez bu anlamda rahat olursun en azından birlikte büyürler 😃