tirtilinnannesi Herkese selam 09.09.2025 e sezaryen tarihi aldık kızımıza kavuşacağız insallah☺️ Sezaryen öncesi ve sonrası önerilerinizi bekliyorum 🌸Birde sezaryende depend bez rahat kullanım oluyor mu yoksa normal ped mi kullanılmalı
sibelipek3101 tirtilinnannesi ben birinin sezeryan günü aldığını ve sancısı gelip normla doğuma döndüğünü gördüm😀
Betsahb tirtilinnannesi benimde ayni gün inşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım dependi öneren de var onermeyende ben hem depend aldım hemde e bebekten lohusa pedi aldım bir kaç da normal ped koyacağım artık hangisini kullan derlerse
sibelipek3101 tirtilinnannesi sezeryan sonrası baş ağrın olabilir yanına Nescafe al mjhakkak yedi sekiz apket sıvı beslenmeye çalış kabız klma katı gıda doenrdir ettir tuektme dikierin iyileşene kadar kabız olur zorlanirsan dikişin agrimasin
tirtilinnannesi sibelipek3101 teşekkür ederim dikiş ağrıları kaç gün sürüyor yani kendi başıma oturup kalkmaya ne zaman baslayabilirim
sibelipek3101 tirtilinnannesi ben vajinal doğum ypyim benim sürecim uzundu kizkardesimden biliuorum bakış çok ağrıdı bir hafta boyunca üyeden bünyeye değişiyor elini işe sürme yat ye dinlen uyu en az 7 gün böyle yap
Melis00 Zaman hızlı geçiyormu gerçekten bende şuan 31 haftalığım diyorum ha 1 ay geçsin ha 1 hafta iteliyorum günleri