Byzz61 Adetten önce negatif olup bir kaç gün sonr apositife dönen oldu mu? Bazıları 1 gün bile fark ediyor diyor
Melis78 Byzz61 benim de bat 7si bugun yaptım silik bile yok sanırım olmadı olsa silik çıkardı diye düşünüyorum
Byzz61 Deletedmom_297 rabiiiij meryys Bende 6 gün kala yaptım yumurtlamadan sonra 11. Gündü ama negatif silik çizgi bile yoktu bembeyazdı. Ama dün yani 12.gün sağ kasığıma bir kramp girdi 10 saniye sürdü çok fenaydı. Bugün de 13. Gün belimin sol tarafı ağrıyor alt karnım da böyle minik karıncalanma falan oluyo değişik ama geçiyor anlık böyle karnım şişiyo sonra hafiflşyor acaba yerleşme dalan mı oldu diye heves ettim
rabiiiij benim adet günü negatif çıkmıştı düşün ben de yoktur diye düşündüm 1 hafta sonra test yaptığımda hamile olduğumu öğrendim
meryys Byzz61 Benimde bembeyazdi En üstteki bak öyle sıralı diğerleri. Tekrar bir testi tekrarlayın bende koyulasma takip ediyorum bat yarın bakalım
derryaaneva Anonymous1 bende 1 hafta kala iki test yaptım silik çıktı kanda negatifti şimdi 2 gun geçti adet çizgi biraz belirgin kan versem çıkar mı ki
derryaaneva Anonymous1 olmama ihtimali var mı ki ya dün ve bugün 2 test yaptım ikisinde de vardı kan veririm çıkmaz diye korkuyorum
pcosluannik Byzz61 5 gun kala 0.100 du negatif 3 gun kala 31 çıktı Kizimdada 5 gun kala 0.19 negatif çıktı 3 gün kala 10 çıktı
Byzz61 pcosluannik ayyy inşallah benimde pozitiftir 5 gün kala yapmışım testi bembeyazdı valla bugün yapmaya korktum yarın yapacağım. Bugün kandil inşallah pozitife döner ya