Miniginannesiiii1111 Kızlar çok şükür son 70 ikinci gebeliğim ilk oğlum 5 yaşında Allah nasip ederse inşallah ikinci bebeğimde erkek 30+0 şükür sizler kaç haftalıksınız 🐣🥰🧿 kıyafetleri yıkadiniz mi veya almaya başladınız mı
ecedemirci Miniginannesiiii1111 son 60 kaldı 🥹 tüm kıyafetleri yıkadım hazırladım ilk gebeliğim sonlara doğru hareket etmek zor oluyormuş riske atmak istemedim hastane çantası hediyelikleri falan hazırlıyorum şimdiden
SuEr_Tu1512 Miniginannesiiii1111 İlk oğlum 4 yaşına giricek, bu bebişim de erkek 31+1 olduk. Abisinden kalma herşeyi yıkadım, kaldırdım. Hastane çantamızı daha hazırlamadık, birkaç gün içinde hazırlarım herhalde. Günler geçmiyor, çok zorlanıyorum 😮💨
Annekuzusu123 Miniginannesiiii1111 herşeyini aldım çantamızda hazır bi çorap koymayı umutmuşum bide ıslak mendil 35 hafta olduk şükür 24 günümüz var Allah izin verirse 😍ama bana sorarsan zaman geçmiyor gibi geliyor artık
oglussannesiiii Miniginannesiiii1111 son 37 kıyafetlerini felan aldık şimdi sadece odasını düzenlemeye başladık oğluşun💙🦋
Miniginannesiiii1111 ecedemirci kolay gelsin sağlıcakla gelsinler inşallah benim ikinci gebelik ilkinden tecrübe ettiğim için 29+5 de başladım yıkayıp ütülemeye şükür şuan rahatım birtek benim çantam kaldı hazırlanacak ❤️ iyi etmişsin 30 dan sonra ağırlaşıyorsun baya 🙂
Miniginannesiiii1111 636307kp inşallah sağ salim gelsinler vaktinde zamanında kolay gelsin size ben yaptım kafam rahat birtek benim kendi çantam kaldı 🙂❤️
Miniginannesiiii1111 SuEr_Tu1512 bende aynısını yaptım sizin gibi ilk oğlum 5 yaşında ikinci bebeğimde erkek ilk oğlumdan kalma birşeyler de vardı üstüne bende aldım birşeyler yıkadım ütuledim kafam rahat şükür çantasını da hazırladım ilk oğlumdada 30 da hazırlamistim 🙂❤️ sağlıcakla gelsinler inşallah
Miniginannesiiii1111 Annekuzusu123 banada bazen geçmiyor bazende geçiyor gibi bir oğlum daha var 5 yaşında o oldugundandir herhalde daha güzel geçiyor şükür onunla 🙂🧿 sağlıcakla vaktinde gelsinler inşallah
Miniginannesiiii1111 oglussannesiiii sağlıcakla gelsinler inşallah ben onları hallettim kafam rahat şükür ilk oğlumdan kalma birşeyler de vardı bende aldım üstüne 2 gün sürdü yıkama ütüleme vs birtek kendi çantam kaldı 🙂🧿
oglussannesiiii Miniginannesiiii1111 çantamı hazırladım bende kıyafetleri felanda hazır odası kaldı tek işte bıldırcınımın😂 Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💙🙏
SuEr_Tu1512 Miniginannesiiii1111 Ben ilk oğlumda cinsiyetini öğrendikten sonra toplu bi şekilde herşeyini alıp, hemen yıkayıp çantayı hazırlamıştım. 35.haftda doğuma gitmiştim. Bunda üstümde çok ağırlık var, bişey yapasım gelmiyor. Yine erken gelcek olursa naneyi yedim🫣😟
Miniginannesiiii1111 2kizannesi30 bence çok geçe bırakmayın zorlanisiniz eğer yardim edecek birisi yoksa
2kizannesi30 Miniginannesiiii1111 işte hafta sonu dip köşe temizlik 32 de nst 33-34 elbiseler yikancak 35 te çanta hazrlnck çok geçte olmuyor 😁