Nisannurr Kızlar reglime 5 gün var. Merak edip test yapayım dedim ve silik çizgiler görmeye başladım. İlk testimi dün sabah yaptım sonra gece ve bu sabah yaptım. Sırasıyla o şekilde dizdim. Bekledikçe iyice koyulaşıyorlar. Çizgileri 15.dk görmeye başlıyorum ve test ıslak oluyor o sırada yani henüz kuruma olmamış oluyor. Sizce doğru mu yoksa hayali çizgi falan mı ?
valeriaa_ Nisannurr ben çizgi göremedim canm ,bi de niye boyle üst üste yaptn ki birkaç gün bekle sabah erken yap boyle 5,6 saat arayla sonuç alamazsn
Mariam2 Nisannurr vala çizgi göremiyorum dediğinde anlamyiorum bende mi sorun var yoksa baskılarda mi var çizgi ama koyulaşma önemli
valeriaa_ Nisannurr mecbur sabretmenz lazm ,üst üste yapınca saatler geçse de sonuç değişmez birkaç gün beklemenz lazm
Nisannurr Mariam2 açıkçası ben de gördüm çizgileri 😅 ama kuruma mı yoksa gerçek pozitiflik mi çözemedim
Mariam2 Nisannurr onu bilmem ama orda çizgi var yok diyemem ama nasıl göremedim diyolar anlamadım ya gerçekten
Nur8893 Nisannurr Çok istediğimiz için aceleci davranıyoruz maalesef ki Canım anlıyorum seni 🥹daha 5 gün var İnşallah pembe çizgileri görmek güzel haberler almak nasip olur 🤲🏼❤️
Nisannurr Nur8893 canım hem çok istiyorum hemde benim erken öğrenip ilaç vs kullanmam gerekiyor çoklu gebelik kayıplarım var , amin canım inşallah çok teşekkür ederim ☺️
Nisannurr Mariam2 prodoctor marka kullandın mı hiç canım ? Ben hep kullanıyorum güvenilir bana göre ama şüpheye düşürdü bu defa
Minamom_ Nisannurr gecen o o prodoctor çok bariz ikinci çizgiyle yalancı pozitif verdi bana regli oldum prodictor early al o kesin sonuç veriyor
-Cennetkusuannesi- Nisannurr bende gördüm canım hatta sabah yaptığın gece yaptığına göre daha belirgin
Turuncukelebek Ben çizgi gördüm çizgi var bende bu şekilde öğrendim daha çok yeni olduğu için böyle 2 gün sonra iyice koyu olur hemde 1 tanesindede çıkmamış digerlerindede var hamilesin canım büyük ihtimalle