Tugceduman61 Merhaba kızlar yaşayan varmı böyle bir durum arkadaşım yaşıyor şuanda bende bu sorunun cevabını bizim kızlardan alırız diiyip sizee geldimmm yardımcı olurmusunuzzz .(Bende 22 haftalık gebeyim)💖💐
melikeyimmmmm Tugceduman61 pek mümkün değil bence çok düşük değerler idrarda belli olmaz, yüksek olsaydı zaten kanda çıkardı
hhilall1 Tugceduman61 Son adet tarihim 20 Şubat mart 15 de kan tahlili verdiğimde negatif çıktı bir hafta sonra yaptığım idrar testi pozitifti
Papatyaaam1 Tugceduman61 bende yaşadım kuzum ben adete 13 gün varken erken gebelık testı yaptım pozıtıf çıktı sayfamda var hatta kan verdım çıkmadı 0.20 çıkmıştı sonra adete 4 5 gün kala testler ıyıce koyulaşmaya başladı öyle verdım 383 çıktı
Tugceduman61 melikeyimmmmm bende aynısını düşünüyorum idrarde çıkması için baya yükske olması gerekiyor iki gündede ne kadar yükselebilir ama inşallah vardır yılladır mücadele veriyor
Tugceduman61 hhilall1 1 hafta beta yükselişi için yeterli bir süre olabilir belki ama 2 gün de Artarmı böyle kana geçecek kadar olabilir mi yani hamile