nura23 mucizeem bende mide yanması vardı. bugün daha fena oldu az önce bulantı oldu daha sonra ne yemistiysem hepsini çıkardım 😭 hala da midem yanıyor
MYSR mucizeem evet iştahsızlık oluyor ve sürekli yatmak istiyorum halsizlikten gaz sansıcısı gibi bir sancı da oluyor sende de oluyor mu
Arminannesi mucizeem bende 33 deyim 3 gün mide bulantısı oluyorsa bir gün iyi oluyorum o günde Herşeyi yiyorum 😂 mide bulantısı mide yanması bir türlü bitemedi
mervehamiatalay mucizeem hamileligimin ilk 3 ayinda bile midem bulanmamisken 32. Haftada bulanmaya basladi doktora sordum normal dedi ama cok kotu ya surekli bulaniyor gecer insallah 😏
Zeynep3542 mucizeem 30 haftalık olduk bizde ilk başlarda hiç olmadı şimdi başladı dün ne yediysem çıkardım midem çok aşırı yanıyor yattığımda yediğim ağzıma geliyo bir çözümü var mıdır ki?
Toffy1907 mucizeem kuzum ben üşütünce oluyor mide bulantım kendini ayaklarını sıcak tut.bndede çok halsizlik var ilk zamanlardaki gibi uyuklayıp duruyorum
Neslihann-38 AYnen benimde 33 üncü haftam midem bulanıyo midem zaten baştan beri yanıyo ve çok uykum geliyo ilk başlardaki gibi