Mucizemyoldaaa_ 35+6 olduk kızlar bebeklerinizin kanala inmesi için neler yapıyorsunuz? Neler önerirsiniz? 36. Haftadan itibaren mi kanala girmesi için tüm tuşlara basmak lazım?
Theful3va Mucizemyoldaaa_ daha çok erken kanala indirmek için ekstra bir şey yapma yürüyüş ve tavsiye edilen hareketler hariç ciğerleri gelişmemiş olabilir boşuna kuvözde kalabilir kilosu tutsa bile
Mucizemyoldaaa_ Gokturkmom_ asansörsüz binada oturuyorum zaten 😂 inip çıktığım merdivenlerin haddi hesabı yok. Bugünden itibaren hergün yürüyüşe çıkayım diye planlıyorum ama ne kadar süre yürümem lazım
Mucizemyoldaaa_ Nursemom90 hiç bilmiyorum ilk gebeliğim yarın kontrolüm var doktoruma da danışıcam bi
gizemozel22 Geçen hafta kanalda değildi bebeğim. Son birkaç gündür vajinal baskı arttı. Bacak bacak üstüne atma testi de olmuyor. Acaba bunlar kanala inme belirtisi olabilir mi? Göbeğin düşmesine bak diyorlar ama anlamıyorum😂
Theful3va gizemozel22 baskı artması normal irileştiği için ,bacak bacağa atma olayı herkeste olmuyor maalesef ,göbek düşmesi doğru ama göğsünün altındaki baskı azalıyor kanala indiği zaman
Mucizemyoldaaa_ Theful3va Allah korusun zaten 39 haftayı da tamamlasın öyle gelsin istiyorum🥹 ama işte bu süreci kolaylaştırmak için neler yapılabilir nasıl olmalı bilmiyorum ilk gebeliğim doğum konusunda tecrübem yok 🤷🏻♀️ sezeryan olmaktan korkuyorum daha doğrusu ameliyat olmaktan korkuyorum normal doğum yapmak istiyorum