Edacck Duygu7665 benimki de 4 gün geride dendi. Folik asit kullandım büyüdü düzeldi kalp atımı 9 haftalıkken net duyuldu
dilaaras1903 duyguibo344_ inşallah inşallah 🤲🏻 bu mübarek gecenin hürmetine olmayan herkese nasip etsin
Elifinizz5461 Smyyg merhaba ben 6+5 haftalıkken gitmiştim doktora hem bebeği gördük hemde kalp atışı vardı çok şükür tabi bu durum herkeste farklı olabilir
Alismomss 7 de gittim haftaya gel daha net duyarız dedi. 8. Haftada gayet netti cok şükür🤲🏻 şimdi 33. Haftaya yaklaştık🥲
supermooomy 6+2 de duymuştuk karından henüz küçük ama kalp atışı var demişti doktor kullanılan cihazlarda fark yaratıyor
esmaaaltinokk Geç döllenme benimki keseye göre 6+2 de çok minik kalp atışları duyduk daha iyi duymak için 2 hafta sonra çağırdı doktor beni de
ikibaloglanannesi Duygu7665 Evet daha önce gittim lakin randavu bulamadığım için 9+3 e almıştım kalp atışını.
seymaiskender vesa vajinal mi ay çok korkuyorum ondan benim bi önceki muaynede keseyi gördü ama çok çok küçüktü daha yarın 6. Haftam olcak tekrar çağardı inşallah tam görürüz