defnekusum Yeni doğum yaptım 21 gün oluyor bebeğim aşıır derece de kıllı Alnı ful kıl kulağında bile kıl olur mu kulakları bile kıllı dökülür mü bu kıllar?
_biranneadayi defnekusum benimkinin kulağı da kıllı. Kepçesi simsiyah duruyo kıldan😂 3 ay olduk azaldı ama bitmedi😂 dökülür korkma hiçbiri kalmaz
Selim_Alparslan defnekusum dökülmedi😅 şuan sirti falan yorgan gibi 😅 eşimle diyoruz kışın üşümez iste ne güzel diye 🤪 Allahtan erkek 😵💫
Selim_Alparslan defnekusum Şuan 2.oğluma hamileyim 38 haftalik olacağız bakalim bu nasıl çıkacak ya 😅🤪 Bende sarışınım asla kil falan yok esimde kumral oda aynı . Ilki niye kıllı oldu bilmiyoruz 🤪
berryyone Benimki de erkekti ve döküldü canım malum anne baba Kürt genleri baskın belirdi çocukta 🤣 kurt adam diyordu herkes 😂😂 çok şükür 2-3 ayda gözle görülür derecede dökülmüştü şimdi ise eskisi gibi değil asla içini rahat tut ☺️
hilal858_ defnekusum Benim 2.cocugum erkek, hem esmer hem kıllıydı 😅 allahtan 1 yaşa kadar döküldü teni bembeyaz olmuştu. 1 oğlum daha olucak bakalım o nasıl olucak😅
Burcuuukoc Benim kızımda öyleydi merak etme dökülüyor ben sütümü sürüyordum ondan mı kaynaklı bilemem ama dökülmüştü🥰