Gizem1504 Kızlar 37+2yim adet ağrısı gibi belimde ağrı var aşırı değil zaten geceleri uyıyamıyorum tuvalet vs lavaboya gittiğimde sarı beyaz akıntı gördüm nişan kanlı olmak zorunda mı o geldikten sonra bel ağrısı daha çok oldu
Herseydenbiktim Gizem1504 38deyim aynı şeyleri yaşıyoruz daha gelen giden bi belirti yok bende🥹 Agrilar artar sancı ve baskilar da kendine dikkat et🙏🏻
Merve-metin Gizem1504 benim nişanım şeffaftı illa kanlı olmak zorunda değil demişti dr nişan geldikten sonra 2 gün sonra doğum yaptım ben
Esseraa22 @Gizem1504 nişan genel olarak kanla akıntı karışımı bişey olduğu için kahverengi pembeye yakın direk kan olarak gelebiliyor sarıyla beyaz akıntı karışımı duymadım hiç enfeksiyonunun falan olabilirmi acaba o renk sanki enfeksiyon gibi geldi oda ağrı yapar kasik bel agrisi
Gizem1504 Esseraa22 emfeksiyonum yok muayene yapıldı sarı derken koyu renk değil aslında sümüksü jöle gibi bişey gldi sonrası bel ağrım oldu beklemedeyim bakalım
Esseraa22 @Gizem1504 bı takip edin olabilir de belki nişan doktorunuz doğum yakın dedimi bebiş pozisyonunu almismi bende bekliyorum sizin gibi sabaha kadar uyuyamıyorum valla kontrole gideceğim inşallah doğum olur artik
Gizem1504 Esseraa22 bebek kanalda baya baskı yapıyo vajinama doğru şuanda kasılıyor mesela inşallah sağlıkla gelsinlerde
Esseraa22 @Gizem1504 kanaldaysa o zman yakındır inşallah sağlıkla kavuşun bizlerde sağlıkla kavusalim kolaylıkla
Gizem1504 Esseraa22 evet baskısından dolayı doktor bu hafta gelir kendini sıkıştırmış dedi hayırlısıyla inşallah
Gizem1504 Herseydenbiktim sizinde mi nişan geldi kasılma var ama aşırı değil daha yarın kontrolüm var zaten beklemedeyim 🥲
Herseydenbiktim Gizem1504 Aa yok aynı dediğiniz gibi durum oldu ama nisan olduğunu sanmıyorum enfeksiyon var bende muhtemelen o dur, benimde pazartesi günü kontrolüm var o zamana kadar gelir mi bilmiyorum🥹😂
Gizem1504 Herseydenbiktim benm akıntım arttı tqkip et mukus şeklinde gelirse nişşandır dedi gecede öyle geldi sonrası düzensiz ağrı hayırlısıyla kucağımjza alalım hiç belli olmuyor gerçekten geçen hafta doktorum erken gelme ihtimali var dedi gelmedi bu hafta bakalım nolcak :)
Gizem1504 Merve-metin gece gelen saydam beyazımsıydı şimdide afedersin peçeteyle silince kahverengi geldi
Merve-metin Gizem1504 o zaman nişan olabilir bebeğinin hareketlerini takip et kanaman veya hareketlerde azalma olursa bi acile gitmende fayda var
Gizem1504 Merve-metin doktoruma yazdım sancı sıklığına bak dedi yarın komtrolüm var hayırlısı bakalım ara ara bel ağrım oluyor