Miinniik QueenM77 kayısı hoşafı içip sakız cignemistim çok rahat çıkarttım ilk gebeligimde 2 kez lagman yapılmıştı ona rağmen cikaramamistim bide sıkma kendini rahat ol canım çıkarırsın hemencik inşallah bolca da yürü
Huzurunsesi3 QueenM77 duphalac şurup birebir bende hastanede doktora yazdırıp hemen kullanmıştım hamileigimde de hep kabızlık çekiyordum onu kullanıyordum
merm Ben uyusukluk gecince kahve ictim 1 saat olmadi.Yuruyuste iken gaz cikti.Cirba ictim wc ciktim.ertesi sabahta eve geldim.24 saat olmamisti
Pinaranneoluyor QueenM77 dubhalac şurup yazdır hemen iç hem gaza hemde diskini yapmaya yardimcj olacak beni bir tek o iyi etmişti beş gün çektim ağrısındsn öyle kurtuldum
Sevgii_ QueenM77 normal doğuma hazırlanır gibi hareketler yaptırmıştı ebe bana çok iyi geldi. Ayaklandıktan sonra eğil kalk karnını saat yönüne ufala bağırsak hareketlerinin demişti. 1.5 litre kayısı kompostosu hazırlayıp götürmüştüm hepsini ameliyatın gecesi bitirdim sabaha hem gaz çıkarabilmiştim hem tuvalete çıkmıştım
mehmetsaki mommmfit malesef yapılıyor sezeryan normalde de zor ya normal doğum imkanınız varsa onu her daim öneririm sancıdan sonra elhamdülillah hiç bişey yokmuş gibi bi alttan dikiş yapılırsa o biraz zorluyor ama çabuk toparlanıyor insan sezeryan Rabbim muhtaç etmesin 🤲
Gmzygz28 QueenM77 eşim ayak tarafıma oturdu sırtına ayaklarımı koymuştum dızlerım kırık duracak şekilde o şekilde uzanınca çıkarabilmiştim belkı ise yarar o duruş bağırsakları harekete geçiriyor genelde bebeklerın gazını çıkarır gıbı o pozisyon
halime1997 QueenM77 Ben sezeryana girmeden 1 gün önce evde kayısı kompostosu yaptım biri önermişti kuru kayısı kaynattım blendırdan geçirdim posasıyla koydum şişeye doğumdan çıkonca içtim anında gaz attırıyor ve sonrasında da içtim süt yapıyormuş
Zeyzeyzey Petibör bisküvi tavsiye etmişlerdi bana birde baş ağrısı olmasın diye nescafe içmiştim bol bol yürüyüş yapmaya calıs ayaklarını sıcak tut
kcgdm QueenM77 ben sade granül kahve ve bol su içtim. Birde tahinli dut yemiştim ve yürüyüş bunlar bende yardımcı oldu
Kimbuneki Kızım 50 günlük, doktorum işin zor, kanamalı ve kanamamı durdurmak için bol ilaçlı bir sezeryandı.Günde 6-7 nescafe hem ilaçların dışarı atılması ve baş ağrısı olmaması hem de gaz çıkartmak için çok işe yaramıştı.Öneririm.
ayseekprr QueenM77 geçmiş olsun bol sıvı ve salata tüketin yeşil salata bağırsakları harekete geçiriyor. İlk sezaryeniniz mi bu arada nasılsınız
Annepanil mommmfit evet doğru ama mesela belden aşağıya uyuşursanız zaten o uyuşukluk halen devam ettiği için hissetmiyorsunuz korkmayın
Blueeberryy Merdivenleri iki iki çık demisti ordaki ebe ise yaradi bende burda sakiz diyenlerde var bol bol yuruyus ve merdiven cikma