Buseenuur Kızlar sezeryande bebek başka bir odada mı yanınızda mı giydiriliyor? Giydirildikten sonra yanınıza getiriliyor mu?
Lllllyhhh Buseenuur benim yanımda giydirildi dikilirken hep gözümün önündeydi valla dikilirken hemşireler emzirttti sonra sedyeye aldıktan sonra hemen kucağıma verdiler 😂😂 15 dakika dinlenme odasında dinlenip ameliyathaneden çıkarttılar odaya
lilyum_ Buseenuur benim bebeğimi aynı odada giydirdiler. Ama ayak ucuma denk geldiği icin ben göremedim. Sadece sesini duyuyordum
valeriaa_ Buseenuur başka yerde giydirmşler hatta ilk çocuğumu gydirdi getirdiler diğer ikisini yeşil örtüyle aileme vermişler giydirmemişler . Hepsi de özel hastanede doğdu
[silindi] Buseenuur şehir hastanesinde doğum yaptım kızımı bana gösterip aşılar ve giydirme için başka odaya götürdüler
Catperson Buseenuur ten tene temastan sonra bebeği götürüyorlar, temizleyip giydiriyorlar. Bu arada ilk topuk kanı, aşı vb de yapılıyor galiba o ara. Yine bizden önce odaya alınmış bizi bekliyor oluyor🫢
PapatiA Buseenuur doğduğunda bi gösteriyor sonra giydirip getiriyor sana o sıra foto cekınmıstım babasına vermeye götürüyorum dedi cıkmıştı