Aaayseeert cilvelilahmacun ahahahhah valla olduysa helal olsun biz afedersin üst üste yarım saatte de dursak olmaz kaç senedir uğraşıyoruz olsun diye ahhahahah
2kizannesi30 cilvelilahmacun Doğumdan sonra 1 sene düzensiz olur bı ara 2 hfta olmadım test yapmadım 😁 hissetmedim eşim strees oldu kızım 4 aylıktı ceketimi bıraksam hamile kalacaksın dedi kalmadım düzensiz oldu hep benim
cilvelilahmacun 2kizannesi30 ilk defa düzensiz olunca korktum açıkçası oğlumda 6 yaşında ondada hep duzenliydi teşekkür ederim 🌸
cilvelilahmacun Aaayseeert Rabbım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat evlatlar nasip etsin aminnnnnn en başta size sonra tüm isteyenlere kucağını boş bırakmasın ❤️❤️
Ayperi11 Bişey yoktur bence ya stres çok etkiliyor çünkü 2 gün gecikmeyle testte iki çizgi görmüştüm ben ama içiniz rahat etsin diye yarın sağlık ocağında kan verin
demirrleydi_ cilvelilahmacun ben ilk doğumdan sonra neredeyse iki ayda bir adet oluyodum yani normal bir durum iki testinde bozuk olacağını sanmıyorum bende bir yıl böyle sürdü hatta doktora bile gittim adet döngüm neredeyse 2 ay sürüyor diye smear testi aldı ama emzirdiğin için gayet normal demişti sendede öyle olmuş olabilir
cilvelilahmacun demirrleydi_ Evet büyük ihtimalle öyle birseydir. Benim oğlum var 6 yaşında onda hiç böyle sorunlar yasamamistim şuan olunca bi noluyoruz dedim ister istemez ama teşekkür ederim yinede böyle yazanları görünce içim rahatlıyor 🌸
Mor-kelebek cilvelilahmacun bencede birşey yoktur canım ya içini ferah tut strestten gecikme olmuştur..iki testin ikiside yalancı sonuç vermez bnece 10 günde az değil olsaydı çıkardı. Ayıptır sorması nasıl yırtılma oldu ya yani yırtık mıydı bende bundan çok korkuyorum 🤭 hangi markaydı birde 😇
cilvelilahmacun Mor-kelebek Teşekkür ederim canım🌸 Simdi nasıl anlatsam bilemedim ama jsjsjs bizim biraz uzun sürdü ayıptır söylemesi uzun sürünce büyük ihtimalle deforme oldu bittikten sonra yirtildigini farkettik yani geri çekilme olduğu için ancak öyle farkettik 😀 Okey markaydi bu arada snsjjs
Mor-kelebek cilvelilahmacun biraz özel bir soru olmuş oldu ama kusura bakma canım 🤭🌸 şuan hamileyim ama normalde bizde prezervatifle korunuyoruz nasipse bide ikinci olacak. Rabbim isteyene versin artık inşallah o yüzden iyice sıkı tutmam lazim korunma işini 🤭
cilvelilahmacun Mor-kelebek Valla öyle canım sana tavsiyem bütün korunma yöntemlerinin hepsini bi arada dene biz öyle yapicaz sjsjjjs
[silindi] cilvelilahmacun ahshhshshs valla senin hamileliğine ben bile hazır değilim sizi düşünemiyorum ahsjdkkd ben de o ara para harcıyordum ahhsshhs
cilvelilahmacun [silindi] Hshshhs valla biz hiç hazır olabilecek gibide değiliz shsjjsjjs Noldu kartimi buldun 😀