sevgidolubiranne cakirbebek yarına olan hazırlığıma baktım 😍 arkadaşım gelecek , bugün bebisin eşyalarını komple yıkattım yarın ütü yapılacak 😍
cakirbebek sevgidolubiranne kac haftalıksin canim bende hafta sonu yıkama ütüleme yapicam artik insallah 😄
cakirbebek ErsBegAs hem uyumak hem birşeyler yemek hemde dinlenmek istiyorum hepsini syni anda yapamıyoruz 😂
ErsBegAs cakirbebek artık bünyem uykusuzluğa alıştı 😔 uyumak istemiyorum, iştahım kesildi 🥲 sadece yaşamak yeterli
ppmerlina MadameTussauds aşko pastaneye gidip geldik tam bakamadımm gece 11de tatlı yedim sana olan sözümü tutamadım dhsjsjsjsbshsbnsns
1aleynax cakirbebek kaynanam o kadar şeytan Allah’ından bulsun başka bişey demiyorum köye gelin demiş oğluna diyor bana değil bende bana yazdı mı annen dedim gidemem şans yazdı madem sen git dedim bu olaydan önce de küstük bana adım atmamış oluyolar oğullarına yazıyorlar teyzesi geldi yurt dışından kocamın o güya gelmemizi istiyormuş inanmıyorum ona maksat ayaklarına çağırmak bende gitmem kocam da arada kalıyorum diye konuşmuyor hamile halimle kimseyi alttan alamam
1aleynax cakirbebek kocam çok şaşırttı ona çok güveniyordum ailesine kızı arayıp çağırın demek yerine bana tavır alıyor
cakirbebek sevgidolubiranne sen gec kalmışsın gerci ne varki aramizda ben beklemek istemiyor o kadar 30 tan sonra da valiz hazırlarim bitti gitti😄
cakirbebek 1aleynax heee kocanla senin arandada.mevzu oluyorsa sıkıntı o zaman iştee .. Ay takma da diyemem insallah hemen düzelir canim ♥️
valeriaa_ Ben de 3 çocuğmla evdeym uzanmışım hamile değilim 😃 bebek bakmıyom ama bu foruma hamileliğimden beri kayıtlıyım ,insan burda oldukça çocuk doğurası geliyo 😃😃
cakirbebek valeriaa_ hahaha bende 2022 den beri burdayim tabi bir kac kez yeni hesap açtım falan hamile kaldikca 😄
valeriaa_ cakirbebek hiç deme benm de önceki hesaplar cihaz değişnce gitti tekrardan giriş olmadı yenisini açtm ,😃
Elifinizz5461 cakirbebek bende ılık bir duş aldım valla öyle iyi geldi ki rahatladım şimdide elimde telefon uzanıyorum öyle bir yandan da tv keyfi yapıyorum
bcmucizemiz cakirbebek Dizi izledik eşimle Gözleri Karadeniz. Şimdi de telefonda geziniyorum. Uzun zamandır dizi izlemiyordum bende sonunda izledim.
cakirbebek bcmucizemiz bende hic televizyon izlemem kızılcık şerbetini bekliyorum onuda netten izliyorum 😄
dedimolabilirrr cakirbebek ayy psikologggglarımnn bozuk yine.. nedeni yok sebebi yok oturup saatlerce ağlayasım geliyor bomboş oturuyorum içim sıkılıyor