Bebekligunler E-bebekte bebek arabalarında, park yataklarda, oto koltuklarda indirim var kızlar. Güzel fiyatlar tavsiye ederim. Üstelik 8 taksit imkanı var .Geçen birileri sormuştu ne zaman indirim olur diye.
Beyza_35 Bebekligunler peki mağazadan yapılan alışverişlerde indirim oluyor mu bilmediğimden soruyorum?
Bebekligunler Beyza_35 evet kasada da düşüyor yüzde 25 . Ama her karta taksit olmuyormuş mağazalarda . Arayıp sordum ziraat kartına taksit olmuyordu. Ama internete üzerinden 8 taksit yapabildim. Üstelik Hepsiburada uygulaması üzerinden ödeme yapınca %10 daha indirim oldu.
Blue1 Ben de bir sayfada gördüm 450 tl ye oto koltuğu almış indirim sadece mağazada mı yoksa internet sitesinde de var mı
Mavimi Blue1 inanmayın bu haber gerçek değil yalan dolandıcılar link vs tıklamayın sakın Facebookda sürekli bu tarz dolandırıcılar var e bebekte çalışan arkadaşıma danıştım böyle birşeyin mümkün olmadığını söyledi 450tlye kim oto koltuğu verir.
Blue1 Mavimi dikkat çekmek için böyle post paylaşıyorlar haklısınız ama yorumlarda da aldık diyenler de vardı sınırlı stok varmış söylediklerine göre
Bebekligunler efgoksen ödeme kısmına geçince hepsipay ile öde diyor. Ordan ödeyince yüzde 10 daha düşüyor. Eğer ki hepsiburadaya üye iseniz tabiki.
Bebekligunler efgoksen satıcı e bebek. Zaten indirim e bebeğin kendi sitesinde . Oradan sipariş verdim