mom_51 Merhaba arkadaşlar. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay tekrar gebe olduğumu öğrendim. 7. Gün gecikmede kan tahlili verdim ve beta hcg değerim 3400 olduğu söylendi. Bu değerler düşük mü bu kadar gecikmeye rağmen? Kimyasaldan hemen sonra sağlıklı gebelik yaşayan var mı?
[silindi] mom_51 ben de geçen ay kimyasal geçirdim. Testler pozitif çıkıyor gebeyim ancak henüz kan vermedim. Ve bat 4 ü. Bence beta değeriniz gayet iyi.
Gullu1094 mom_51 tekrar dan kan vermeni tavsiye ederim stn doktra gittiğinde aynısını dicek tekrar kan isticek öncekinden iki katı arttiysa sknti yok ama azalma var ise sknti oluyor birdhaa kan ver bklm şuan lik kac haftalık gözüküyor
mom_51 Gokturkmom_ bu konuda hemşirem bişey demedi. Dediği tek şey bu hafta kadın doğuma git keseni görürsün dedi pazartesi gitmeyi planlıyorum ama bu değerlerle kese görünür mü?
Gokturkmom_ mom_51 Ben reglden 4 gün önce 94 beta Hcg ile öğrendim bir hafta sonra kese ondan 2hafta sonra da bebek ve kalp atışını görmüştüm :) Pazartesi gittiğinizde keseyi görürsünüz
Ozgenurribo Gokturkmom_ benim bay 1 Eylül dün kan verdim 34.05ıltı ne düşünüyorsunuz düşük mü yarın 2. Vereceğim
kisbebisi Ben 4 gun gecikme 934 beta ile ogrenmistim her gun iki katina katlasa 7. Gunde yaklasik bu kadar olurdu sanirim bence, ama yine de iki gunde bir kan verip takip edin belki bir iki gune keseyi gorursunuz bu sayılar olunca görünüyor diye biliyorum
anonim51 mom_51 Niğdelisiniz sanırım devlette Kaddafi Özçelik var ona gitmenizi öneririm biz hep ona gidiyoruz 16+4 günlüğüz
gulsuzn @mom_51 ay kız ne düşüğü ben 4 gün gecikmeyle 458 ile öğrendim şuan 5+3 üz keseyi gördük seninki baya yüksek keseyi bile görebilirsin şuan hayırlı olsun 🩷
EmellC Ozgenurribo benim de bat 29agustos dün sabah 3gün gecikmeyle kan verdim 114 cikti 1hafta sonra gel dedi. Ama herkes 2günde 1 diyor anlamadım gitti
tugceenis Gec dollenme olmus olablr cnm ben gecikmemin 9 gununde 1664 ile öğrenmiştim ve düzenli arttik aslinda onemli olan 2 kat artmasi. Onu takip etmelisinn
Ozgenurribo EmellC 2 gün de yani 48 saatte bir %60 yükselme olması gerekiyor en doğru yükselme bu o yüzden yarın gidip bi daha vereceğim ama sizin sonuç çok düşük değil ben oğlumu da o sonuca yakın öğrenmiştim