cansuilmezli Kızlar merhaba 5+1 haftalık hamileyim cuma günü keseye bakılacak ama sol bacağım ve kasığım aşırı ağrıyor çok şükür bi kanama vs yok ama aşırı bi ağrı var sabahtan beri nedendir sizce
suheda7 cansuilmezli ilk haftalarda aşırı Ağrı sancılanmalar olabilir kanama yoksa normal çünkü bebek yerleştiği için böyle oluyor denilmişti
suheda7 cansuilmezli bacak ağrısını bilmiyorum ama ben hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce sol kasığıma çok şiddetli bir ağrı girmişti hatta otururken insanların içinde ufak çaplı ayy diye bağırmıştım bu olay olduğunda daha kan testi yapmamıştım sonra dr gittim ve 3-4 haftalık demişti siz isterseniz ağrı çoğalırsa dr a görünün.
cansuilmezli suheda7 bende de bugün öyle bi ağrı oldu ay ay diye diye zor geldim işten eve cuma kontrolüm var inşallah sağlıkla devam eder
ylnydgd Benim de çok oluyordu ilk 12 hafta 15+5teyim azaldı ama hala oluyor. Kendine yer yapıyor bebetolar onun ağrısı kanama lekelenme olmadıkça korkma
cansuilmezli ylnydgd ağrı çekmek gerçekten hiç umrumda değil bebeğim iyi olsun da 🥹🥹🥹 içimi rahatlattınız gerçekten
Papatya05_ ylnydgd ay benimde 15+4 15+5 te yoğun oldu ara ara azalıyor ara ara oluyor ağrı 15+6 olduk inşallah 17 haftada giderim doktora siz gittiniz mi doktora
ylnydgd cansuilmezli ben uykudan uyanıyordum ağrıdan bazen. Bir de ayıptır söylemesi tuvalete çıkışlarını takip et özellikle uyumadan önce çıkmış ol da gaz sancısı da arttırıyor
ylnydgd cansuilmezli öyledir öyledir hiç strese sokmayın kendinizi. Bol su ve olabildiğince uzanma pozisyonu ben ofisteyken de sandalyeyi yatırarak oturup ayaklarımı uzatıyordum
cansuilmezli suheda7 teşekkür ederim iyiyim cuma günü keseyi gördük çok şükür ağrılar normal dedi bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah
ylnydgd Papatya05_ 27 Ağustosta gitmiştim iyiydi bebeto, 11 Eylülde tekrar gideceğiz bakalım iyidir inşallah. Ama doktor normal dedi tam büyüme evresi artık bebeğim rahimdeki yuvarlak bağlar falan büyüyor bir şeyler dedi işin özünde normalmiş :)
ylnydgd 27 Ağustosta gitmiştim iyiydi bebeto, 11 Eylülde tekrar gideceğiz bakalım iyidir inşallah. Ama doktor normal dedi tam büyüme evresi artık bebeğim rahimdeki yuvarlak bağlar falan büyüyor bir şeyler dedi işin özünde normalmiş :)
Papatya05_ ylnydgd kontrollerinize sık sık mı gidiyorsunuz kaç hafta da bi ben en son 12. Haftada gittim 17. Haftada giderim dedim
Papatya05_ ylnydgd anladım canım darısı bize sağlıkla gidip görelim sağlıkla zamanında dünyaya getirelim