Leis Şu sıralar uyuma sıkıntısı çekiyorum soluma yatınca hiç uyuyamıyorum sağa yatıyorum ama içimde hiç rahat değil internette okuduklarım zaten bi kabus 22haftalığım bu arada sağa yatan var mı
Gulsen1989 Leis 27 haftalığım sağıma soluma her tarafa yatıyorum şimdilik bi sıkıntım çıkmadı. Dolaşım probleminiz var mı ki ,?
Sinemiraz Leis ben nedense sola yattığımda nefesim kesiliyor doktoruma durumu anlattım sağa yat dedi ben yine de bi sağ bi sol uyumaya çalışıyorum. İlk gebeliğimde de aynı durum söz konusuydu. Hatta kardiyolojiye bile göründüm bir problem çıkmamıştı.
Ykusdil Bende senin gibiyim ya soluma yatardım zaten hep nefes almam daha kolay diye şimdide öle bebek için sola yatıyorum ama bazen uyuyamıyorum kolumu kaldıramıyorum bazı sabahlar 😂 ve bazen sağa doğru yatıyorum 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Damla01 Ben 2 tarafada yatiyorum. Sırt ustu yatmamaya özen gosteriyorum. Ama bi sure sonra belimde agriyor.
Eesmaaanur Ben de 22 haftalığım her iki tarafıma da rahatlıkla yatıyorum. Doktorum ultrason sırasında sağ tarafıma baktı. Sağa yatmanda bir sıkıntı yok dedi.
Minik19 Ben 14-15 haftaya kadar hep sırt üstü yatdım.Sonra internetde arawdırdım sol tarafa yatınca bebeye kan iyi gediyomuş.Ama ben mantıklı düşününce sol tarafda kalp oldugu için saglıklı sanmıyorum.Nefes alma zorlaşıyor.Sag ve sol tarafada yatıyorum .Bazande uyandıgımda sırt ustu yatdıgımı fark ediyorum hemen degiştiririm🤗